|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
Otwarty przez: myszka028 2008-06-04, 11:15 |
myszka028 |
| Autor |
Wiadomość |
Lusia
Moderator

Wiek: 29 Dołączyła: 22 Lut 2006 Posty: 427 Skąd: lubelskie
|
Wysłany: 2008-07-08, 11:43
|
|
|
| To już Myszka za połową. Zleci. |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-07-29, 09:13
|
|
|
29.07.2008
No i jak zwykle troche czasu minelo od ostatniego posta
Jak pisalam w odliczaniu zostalo mi jeszcze 94 dni do porodu ( teoretycznie), bo jak za poprzednim razem odnosze wrazenie ze bedzie to wczesniej i chcialabym jeszcze zachaczyc o ladna pogode u nas
Jak na razie to dzidzia rozpycha sie pietkami co odczuwam na kazdym kroku (o wlasnie to robi ) - mowia ze to dobrze bo wiem ze z nia jest wszystko ok - ale czasmi te ruchy sa bolace.
Niestety czeste sklony juz sa ograniczone wiec jak mi cos spadnie to musze prosic "innych" o pomoc , za cheile to palcow u nog nie bede widziala
wczoraj chcialam ubrac sobie rybaczki a tu br.... nie zapne ich a 2 tyg. wczesneij bez problemu
na reszcze ide juz na upragnione wolne tylko 3 dni do pracy jupii |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-09-15, 19:59
|
|
|
15.09.2009
no i kolejne 2 m-ce minely od mojego pisania
widze ze nikt nie ma czasu na pisanie o sobie wiec moze ja popisze sobie
mija mi juz 33 tydzien i czuje ze coraz blizej do rozwiazania, corcia kopie i to coraz mocniej wiec czasami to z bolu az mi lzy sie leja
pecherz boli od uciskow, pepek takze a skurcze w lydkch okropne pomimo brania lekow
humory mam rozne a przewazaja placze nie wiem czy to normalne.... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Cyndi Lauper Annie Lennox Whitney Houston Michael Jackson J.J. Johnson rotronic RANDKI obrazy olejne podłogi drewniane urlop w polsce sklep z kawą | |
|