IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: myszka028
2008-06-05, 09:48
Wieczór panieński - jak ma wygladac??
Autor Wiadomość
słońk
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-11, 16:34   Wieczór panieński - jak ma wygladac??

Jestem swiadkiem mojej siostry na slubie ktory jest 01.09 - musze zorganizowac wieczor panienski!! Prosze Was, napiszcie jak wygladaly Wasze wieczory badz znajomych :) bardzo mi to pomoze : gdzie , co do jedzenia na przywitanie jezeli takowe bylo i bedzie, jaki prezent jakie niespodzianki dla panny mlodej :)

Diakon
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-13, 10:53   

słońk, ja proponuje tak obejrzyj jakis film amaerykanski gdzie sa wieczory panienskie i bedziesz wiedziec jak to ma wygladac :)

myszka028
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-19, 21:08   

Ja rowniez nie mialam wieczoru panienskiego i uwazam podobnie jak Diablica, przy czym wszystko zalezy czy to robione jest w domu czy w lokalu.

Meril
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-21, 14:04   

Słońk moja siostra wychodzi za mąż w przyszlym roku dokladnie w lipcu i tez bede miala ten problem.

u nas najczesciej kupuje sie jakas seksowna bielizne, obowiazkowo podwiazke, ktora pozniej zaklada panna mloda na slub i czesto rozne zboczone gadzety.

co do samego przyjecia to roznie, kiedys bylam u kuzynki to miala panienskie w domu, zamowilismy jej striptizera ...... a potem poszlysmy z nim na impreze i musze powiedziec ze bylo zajeb....

u nas najczesciej jest tak ze jakies babskie przyjecie a potem impreza, tylko czasami jakis striptiz...

ale to wszystko kwestia upodobania :)

[ Dodano: 2007-10-26, 13:43 ]
Jutro idę do koleżanki na wieczór panieński może w poniedzialek zdam relacje jak bylo. co do prezentu to pozniej wkleje zdjecie co jej kupilysmy :)

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-06-04, 12:10   

temat troszke umilkl ale ja go odswieze poniewaz u nas jak wiecie szykuje sie wesele i chcialabym wiedziec , moze ktoras podpowie - moja przyszla bratowka chyba bedzie robila panieniski i jestem ciekawa czy ja bede zaproszona czy mi nie wypada isc na taka impreze?

am*** 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-06-04, 13:13   

hmmm czemu to niby tobie nie wypada iśc na taką impreze??Ja bylam u mojej bartowaj kurcze bylo rewelacyjnie same kobitki ehhe nie było na dużo ale bawilysmy sie super.W prezencie byla smieszna poduszka z penisem i kajdanki :laugh:

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-06-07, 09:31   

łał - to prezent fajny :) - wiesz sama nie wiem tak sobie pomyslalam :) - no jeszcze troche czasu jest - no chyba ze nas nie zaprosza na wesele :)

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-06-08, 18:01   

Ja też byłam na wieczorze panieńskim swojej bratowej :) i też było rewelacyjnie :P .

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-06-11, 11:05   

juz wszystko wiem :)
wczoraj oficjalnie juz zostalismy zaproszeni na slub, corcia moja nawet obraczki bedzie niosla, a co wieczoru panienskiego to kolezanki z pracy bratowki beda robily impreze i napewno bede zaproszona :)
ale zapytalam wprost bez owijania w bawelne jak to mowia hahha

Odpowiedz do tematu