IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: myszka028
2008-06-05, 09:48
Jaka powinna być muzyka w tak ważnym dniu?DJ czy zespół?
Autor Wiadomość
myszka028
[Usunięty]

Wysłany: 2007-04-17, 09:55   Jaka powinna być muzyka w tak ważnym dniu?DJ czy zespół?

Kto powinien grać na weselu? DJ czy np zespół muzyczny? Czy powinien być wodzirej?
Co o tym myslicie?
Jak to wygląda w waszych rejonach?

myszka028
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-03, 14:06   

I chyba kolny temat nikogo nie interesuje.
Ja napisze ze u mnie byl zespoł ktory gral 2 rodzaje muzyki - "normalna" i nasza regionalna i wszyscy dobrze sie bawili a dodatkow mielismy zapewniona rozrywke bo wyobrazcie sobie ze na naszym weslu zatanczyli mistrzowie tanca (zeby to tylko jednego :) )
Kuzyn mojego meza tanczy i zrobili nam pokaz roznych tancow to bylo naprawde piekne...

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2007-12-03, 20:15   

Myszka, ja jestem takiego zdania.
U nas jest orkiestra.
Mysle,iz bardzo duzo zalezy od niej. Jak goscie sie bawia.
Ja bardzo bym chciala kiedys miec ha ha ha kapele goralska,ale ja mam taki inny plan do wesela, totez....jestem za orkiestra.
co do tancow, to moj niedoszly maz, ha ha ha, a moj dobry kumpel, jest po szkole tanca, ma jakies tam klasy taneczne, totez bylam z nim na kilku weselach i mowie, Wam nie potrzeba umiec tanczyc , jak facet potrafi. Bo ogolnie moje pokolenie w parze nie potrafi tanczyc tak dobrze.

Diakon
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-03, 20:52   

U nas na weselu byl zajebisty zespol poprostu ci umieli zagrac wszystko a udowodnili nam to grajac kolo 4 rano metallice i co wy na to ????

Metallica na weselu to jest to :)

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2007-12-03, 22:40   

Moze to zespol, ale potocznie to u nas sie szuka orkiestry.
A ja bym chciala aby u mnie zagral p. Rubik.
Serio , ale schodze na ziemie wiem , ze to malo mozliwe....choc....
:toung: :toung: :toung:

myszka028
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-06, 10:05   

A nasz zespół wymyslam rozne zabawy i bylo duzo smiechu przy tym

Meril
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-06, 16:04   

u nas tez zazwyczaj wybiera sie orkiestre, DJ'a to wybiera młodzież np na 18-stke. jest duzo takich zespolow i naprawde trzeba trafic na fajny, ja ostatnio wybieralam orkiestre ktora bedzie grala u siostry na weselu i wydaje mi sie ze trafilam w 10 :) potrafia grac doslownie wszystko i jesli para mloda chce to jakies zabawy i konkursy tez organizuja, ale to juz siostar musi zdecydowac co chce

Diakon
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-08, 01:59   

oj nie bylo pusto nie bylo

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2007-12-08, 07:23   

Mysle, iz na weselu najwazniejsza jest orkiestra, bo czlowiek przychodzi po uroczystosci slubnej , do lokalu i chce razem z nowozencami uczcic ich szczescie.
U Diablicy i Diakona, byl zespol ( orkiestra) , ktory juz znalam z innego wesela. Jak Diablica wybierala, to wiedzialam juz jacy sa i co potrafia. Zespol zgrany i dokladnie super gral. Ja jestem zadowolona. Nawet bardzo, bardzo....mysle, iz gdybym miala wybierac, to na naszym terenie sa najlepsi , i bym ich tez wybrala na swoje wesele.....
Grali pod mlodych, a co najwazniejsze i pod osoby z innego pokolenia i kazdy bawil sie przy dzwiekach muzyki.
Czasami sie zdarza, ze orkiestra gra same typowo weselne melodie lub nie potrafi sie dostosowac do gosci weselnych, gra sobie i tyle....Tutaj wychodzac na parkiet, nie musialam sie zastanawiac, czy wiem jak mam tanczyc. A pamietam Diablicy siostre jak wywijala, super zabawa i wiem iz orkiestra jest najwazniejsza, i musi grac cala nocke super.....

A co do zabaw , to ich nie lubie podobnie jak Diablica na weselach.
Niektore dla mnie sa takie juz oklepane i czasami nie w guscie wesela....
Ale nie chodzi , aby cale wesele tylko tanczyc w rytm orkiestry.
Chodzi o takie zabawy typu...poznania panny mlodej po nodze....ja tam nie lubie takich, lepsza chusteczka haftowana i tez bylo smiechu....

Podsumowujac, wybierajac orkiestre trzeba przesluchac plytki, obejrzec jak sie zachowuja na innych weselach ogladajac plyty, kasety....bo orkiestra jest najwazniejsza, aby wszyscy sie dobrze bawili....

Sjesta 
Nowa Forumowiczka
Sjesta Time

Wysłany: 2010-02-04, 22:29   

u nas jest z tym roznie w wojewodztwie,my mamy zamowionego na slub dj`a

Odpowiedz do tematu