IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: myszka028
2008-06-05, 09:48
Jak wyglądało wasze wesele?albo jak sobie je wyobrażacie?
Autor Wiadomość
myszka028
[Usunięty]

Wysłany: 2007-04-13, 20:06   Jak wyglądało wasze wesele?albo jak sobie je wyobrażacie?

Widze ze nie ma chetnych do opisania nic w tym temacie, no coz albo za malo mezatek i nie chca sie pochwalic lub tez panny nie maja jeszcze sprecyzowanych mysli jak chca zeby wygladalo ich wesele.
Ja napisze w skrocie ze u nas bylo kolo 240 osob i bylo naprawde super, tak sie wytanczylam ze dopiero na kasecie zobaczylam ze przez jakis czas mojego meza nie bylo... :wink:

Meril
[Usunięty]

Wysłany: 2007-04-13, 20:11   

No to ladnie :) 240 osob? to naprawde wielkie wesele, u nas jak robia na 120 to wszyscy mowia ze duze a co dopiero tyle... w ogole gdzie wy znalezdliscie taka wielka sale :) ?

myszka028
[Usunięty]

Wysłany: 2007-04-15, 13:36   

Roza mysmy taka sale szukali juz w lutym i powiem ci ze byl to problem poniewaz wesele mielismy dopiero we wrzesniu a juz wszystkie w zakopanem byly zajete, dopiero na remizie w Białym Dunajcu udalo nam sie znalezc.
Sporo nas bylo.... :wink:

Meril
[Usunięty]

Wysłany: 2007-04-15, 15:12   

ale za to jest co wspominac :)

Lusia 
Moderator

Wysłany: 2007-04-18, 10:55   

Ja sobie narzie nic nie wyobrażam ale w sobote ide na ślub i wesele oczywiście-mojej najlepszej koleżanki z podstawówki. Wykosztowałam sie dość-dzis jeszcze musiałąm kupić sobie płaszczyk bo chyba pogoda bedzie kiepska a sukienke mam na ramiączka.
Opowiem jak było, co mi sie podobało a co nie-bede na swierzo.

myszka028
[Usunięty]

Wysłany: 2007-04-19, 10:48   

Lusia to zycze udanej zabawy, czekamy na relacje w tym temacie, a moze jakies zdjatko??

Lusia 
Moderator

Wysłany: 2007-04-20, 10:46   

Hmmmm jak cosik bede miała(bo ja aparatu nie biore chyba)to sie wklei:-).

[ Dodano: Wto 22 Maj, 2007 ]
Zbieram sie i opisuje conieco nt wesela mojej koleżanki.
Otórz-nie wyglądała rewelacyjnie-wiem ze nieładnie tak pisac ale tak było. Z drugiej strony nie miała zbyt duzego pola do popisu-sukienke musiłała szyć bo jest troche nietypowa.
Podobał mi sie bardzo wystrój -Kościoła, wiązanki, kwiaty we włosach, butonierka pana modego i sala-wszystko to było ze sobą ,,powiązane" kolorystycznie.
Wiązanke miała poprostu sliczną. Wystruj sali był bardzo skromy, ale bardzo mi sie podobał. Jedynym wystrojem nad głowami Państwa Młodych było dość duże, podświetlane serce. I tyle.dalej kwiaty na światach bocznych i troche tiulu(nie wiem jak to sie fachowo nazywa.na stołach szklane naczynia z pływającymi takimi samymi kwiatami, oraz piękne bukiety.
Samo wesele na wpół góralskie-fajne. Sopro potańczyłam(miałam wygodne buty), jedzonko było smaczne. ale najlepszą rzecza jaką zrobili to usadzili gości-lepiej sama bym nie usiadła. Siedziałąm wśród znajomych ze szkoły z którymi nie widziałąm sie sporo czasu-było mnóstwo tematów do omówienia.
Jednym słowem OK.
Co do orkiestry to była ze strony pana młodego czyli z południa Polski. Jedyną różnicą jakiej tutaj u nas nie obsrwuje to było mnóstwo przyśpiewek -wszystko było wyśpiewane co para Młoda miała koejno robic.
Jedno wiem napewno-i jestem w tym zgodna z moim Miskiem-u nas czegoś takiego jak orkiestra w domu czy koło domu nie bedzie.

myszka028
[Usunięty]

Wysłany: 2007-06-15, 09:37   

No i temat klapa :cry:
Myslalam ze macie jakies marzenia co do takiego dnia, no ale chyba nie
Ja milo wspominam nasz slub i porownujac obcne czasy mozna duzo wiecj zaplanowac teraz

Diakon
[Usunięty]

Wysłany: 2007-06-15, 13:08   

jak bym chcial opisac nasze wesele to bym musia tu 2 dni siedziec i pisac a zdjec to mamy tyle ze szok kolo 300 wiec nie da rady wszystkich tutaj wkleic

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2007-06-15, 16:14   

cos wiem na temat wesela Diablicy i Diakona. Zdjec maja fure, a i wesele cudne, przezywalam je tak jakby bylo po troszku moje.

ale jakies fotki byscie dali....

wiec moze Diakon opisz to od siebie, po troszku jak znajdziesz czas.

Diakon
[Usunięty]

Wysłany: 2007-06-19, 16:53   

Zdjec nie mamy bo ktos nam zrobil format c i w ch......poszlo wszystko ale to osobna historia

Smiechu przy obraczkach bylo ale najlepsza historia jest z moim swiadkiem ..napewno nikt z was nigdy czegos takiego nie przezyl i nie mial takiego swiadka jak ja ale to tez inna historia .....

Moze wam ja napisze jak bedziecie chcieli .......

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2007-06-19, 17:31   

napisz , napisz, bo ja pamietam go przez mgle.
Ale wiem w czym rzecz.
Jednak To Twoj swiadek wiec napisz jak to bylo.....Diakon. :509:

myszka028
[Usunięty]

Wysłany: 2007-06-19, 22:34   

No wlasnie Diakon napisz, bo wlasnie o cos takiego chodzi , aby opowiadac ciekawe historie.
Ja bylam tak przejeta weselem ze dopiero na kasecie zauwazylam ze przez jakis czas nie bylo mojego meza a jak sie pozniej okazalo to pojechal kogos odwiezc i zatankowal nie to co trzeba i musial to wypompowywac z samochodu wiec wyobrazcie sobie jak to moglo wygladac....

agagniesia
[Usunięty]

Wysłany: 2007-06-20, 00:41   

Napisz bo już się zaciekawilam :)

A co do tego jak sobie wyobrazam moj slub??... hmmm nie chce miec wesela z ogromem gości podejrzewam ze tak kolo 80 lub 90 osob spokjnie by starczyło... a znajac siebie to czuje ze w trakcie przysiegi sie poplacze ... ze szczescia oczywiscie... :) zawsze jak to sobie wyobrazam to mam lzy w oczkach... hmm ... marze o pieknej bialej sukni ale skromnej prostej ... o pieknym malym kosciółku...
Tak prawde mowiac to obojetnie jakie by to wesele nie bylo czy bliskie mym marzeniom czy nie, wazne by z czlowiekiem ktorego kocham nad zycie i ktory rownie mocno kocha mnie :) )

Meril
[Usunięty]

Wysłany: 2007-06-20, 16:45   

no Diakon czkamy

Odpowiedz do tematu