IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
telefon dla eleganckiej kobiety
Autor Wiadomość
kajcia_80 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-08-27, 09:22   telefon dla eleganckiej kobiety

Dostałam niedawno świetną pracę w dużej firmie. No i mam taki mały dylemat. Muszę elegancko wyglądać, często jeżdżę na spotkania z klientami. No i w torebce mam baaaardzo stary telefon... szczerze to aż wstydzę się go wyjmować. Zastanawiam się więc nad wyborem nowego. Mam dostać służbowy, tylko nie wiem jaki sobie wybrać. Myślałam nad jakąś nokią, może samsungiem. Podoba mi się też LG Prada. Jak myślicie? co będzie najbardziej pasować?

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-27, 12:26   

nigdy nie myślałam o telefonie jako eleganckim dodatku ;) , dla mnie to urządzenie potrzebne co prawda do komunikowania się i dzwoniące zawsze w nieodpowiedniej chwili :) ,
słyszałam, że najmodniejszy teraz jest słynny iPhone 3G ;)
a tak na poważnie to chyba najlepiej żeby pasowała Tobie obsługa no i wygląd też, przejdź się do jakiegoś sklepu lub salonu i pooglądaj z każdej strony ;)

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-27, 18:11   

kajcia telefon wg mnie powinien byc funkcjonalny a nie zaelegancki

tak jak pisze mka idz do salonu i wybierz go , dopasuj go do reki, jak ci sie nokia podoba to ok, ja mam samsunga i jest elegancki ale malo funkcjonalny wiec sama musisz wybrac

Iwcia 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-08-28, 12:22   

wiesz co mnie się też wydaje, że musi być przede wszystkim funkcjonalny :) i żeby Ci nie zagracał torebki ;) najlepiej przejdź się do salonu i tam sobie coś wybierzesz. Zastanów się może nad jakąś nokia albo nad tą PRADĄ, moja koleżanka z pracy ją ma no i muszę przyznać, że jej zazdroszcze :P

kajcia_80 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-08-29, 12:19   

Widziałam dzisiaj Prade... i chyba się zakochałam :P hehe :P tylko nie bardzo znam się na opcjach tego telefonu. Może któraś z Pań go ma? i może podzielić się jakimiś uwagami na jego temat? strasznie mi się podoba i tak myślę, że chyba to właśnie TEN :P

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-29, 15:46   

kajcia poczytaj może tu:
prada

Iwcia 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-09-09, 14:01   

Tak się przyjrzałam tej Pradzie i muszę Ci powiedziec, że to jest coś ;) fajnego linka Ci wysłała koleżanka wyżej :D myślę, że nie powinnaś mieć już wątpliwości ;)

Iwcia 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-09-10, 13:38   

Wiesz co tak sobie pomyślałam, że jest jeszcze taki telefon Viewty. Chyba od lg ale nie jestem pewna. On też jest fajny, widziałam go niedawno. Podobno aparat robi świetne zdjęcia no i super wygląda, a dla nas kobiet to bardzo ważne :P

kajcia_80 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-09-15, 09:14   

W sumie to jeszcze się nie zdecydowałam. Podobają mi się 3 telefony... i nie wiem na który mam się zdecydować... nokiaN95, LG Prada i LG Viewty. Sama już nie wiem!!! :P

Iwcia 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-09-16, 09:41   

no wybór nie jest zbyt łatwy. Wiem, że nokia ma niezły aparat, ale chyba nie jest elegancki. No a prada jest jednak chyba z tych "elegantszych". Sama nie wiem już co Ci doradzić :P

kajcia_80 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-10-02, 13:07   

kupiłam sobie Prade :P już jakiś czas temu, ale zapomniałam napisać :P sory :P w każdym bądź razie telefon jest piękny ;) ten dotykowy wyświetlacz to po prostu bajka ;)

Iwcia 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-10-06, 10:17   

Kajcia ale Ci dobrze :P zazdroszczę, i przyznam,że ja sama strasznie chciałabym mieć tą Pradę :oh: ile za nią zapłacilaś?? i w ogóle kupowałas sobie przez internet czy w salonie czy w ogóle w komisie??

Iwcia 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-10-07, 12:04   

niedługo ma być podobno premiera telefonu Prady II. Więc nie wiem czy kupić I czy już czekać na II?? w ogóle to nie wiem czym te telefony się różnią oprócz tego, że trochę nazwą :P wie ktoś??

lunafly1 
Mała Dziewczynka
Z uśmiechem :)

Wysłany: 2008-10-21, 20:18   

No, widzę,że się dziewczyny rozgadały o telefonie Prady.
myślę,ze nam kobietą w telefonie chodzi głównie o funkcjonalność, przy okazji ładny, estetyczny wygląd i łatwość w obsłudze. chyba żadna z nas nie chce się godzinami głowić nad opcjami w menu.
Ja mam Samsunga Tocco i jestem z niego bardzo zadowolona, to chyba pokrewne dusze, zresztą jak zauważyłam,ze dużo firm telekomunikacyjnych idzie teraz w stronę telefonów dotykowych. Są proste w obsłudze, no i ładnie się prezentują. :toung:

Ostatnio zmieniony przez lunafly1 2008-10-21, 20:19, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu