|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
|
Tata |
| Autor |
Wiadomość |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-07-11, 13:00 Tata
|
|
|
jakie sa wasze relacje z tata??
czy wasz maz lub tez przyszly maz ma przypominac waszego tate?? |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-07-11, 13:17
|
|
|
| niesty mogę napisać podobnie jak o mamie, mojego taty nie ma z nami od 3 lat, a mieliśmy z Nim bardzo dobry kontakt, mojego męża traktował jak syna, bardzo się zaprzyjaźnili, czasami trochę zazdrościłam, że ja nie mogę być aż w tak dobrych stosunkach z teściową, kilka tych dobrych cech mąż przejął od mojego taty i często powtarza, że dużo się od niego nauczył, w końcu mieszkaliśmy razem 6 lat |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-07-11, 13:27
|
|
|
mka moga napisac ze ci zadrosze ze twoj maz przejal jak to napisalas kilka dobrych cech od twojego taty - szkoda ze moj tego nie zrobil
teoretycznie ja mam lepszy kontakt z tata niz z mama- niestety nie weim dlaczego |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-07-11, 13:29
|
|
|
bo córeczki wolą tatusiów |
|
|
|
 |
deizy
Kobietka

|
Wysłany: 2008-07-24, 13:14
|
|
|
| moje relacje z ojcem sa bardzo ograniczone poniewaz od 4 lat jest w Szwecji,ale nawet jak tu był na miejscu to nie mielismy ze soba dobrego kontaktu..... |
|
|
|
 |
moj-kot-sie-odchudza
Mała Dziewczynka Małolata/Młoda :)

|
Wysłany: 2008-07-31, 11:12
|
|
|
| ja tam wole z mama pogadac. gadam z nią jak z kolezanką z klasy, dosłownie, moge jej powiedziec o prawie wszystkim, i to uzywajac tego (ech - trzeba sie przyznac) nastolatkowego slownictwa... a z tatą......... czasem nie wiem co powiedziec, bo mam pustke w glowie no i jest taka CHAMSKA CISZA... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
The Kinks King Crimson John Lennon The Kelly Family Jethro Tull wyjaskra No i gra - Budka Suflera Vpx Online DSE training Vpx | |
|