|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
|
wrócić czy nie wrócić?? |
| Autor |
Wiadomość |
itina
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2009-04-16, 13:12 wrócić czy nie wrócić??
|
|
|
Hej...
dziewczyny jestem tu nowa. Chciałabym z kimś pogadać. Moja sytuacja nie jest prosta. Ogólnie jestem narwana i w gorącej wodzie kąpana. Zostawiłam swojego chłopaka, bo miałam dość tego, ze mało się mną zajmował... to znaczy wydawało mi się, że mało się mną zajmuje. Teraz bardzo za nim tęsknię. On za mną też, napisał mi ostatnio smsa, że bardzo mu mnie brakuje... strasznie go kocham, ale nie wystarcza mi tylko trochę jego uwagi,... |
_________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli się jej wyrzekniemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoce."
Paulo Coelho |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-04-16, 14:22
|
|
|
| a rozmawials z nim na ten temat?? on wie o tym co ty czujesz i myslisz o waszym zwiazku?? |
|
|
|
 |
am***
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-04-16, 14:32
|
|
|
z Twojej wypowiedzi wywnioskowałam,ze lubisz byc w centrum zainteresowania przepraszam!Moze on poswięca Ci dość czasu ale Tobie mimi wszystko wydaje sie ze jest jest go za mało proponuje powazna rozmowę!
Ludzię sie rozstają z bardziej powaznych problemow... |
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-04-16, 14:46
|
|
|
| am ma rację, dodatkowo jeśli naprawdę poświęca Tobie mało czasu to czym to jest spowodowane, pracą, szkołą czy też koledzy zajmują jego czas, no i ile czasu to dla Ciebie mało a ile wystarczająco |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|