|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
|
Przyjaźń między kobietą a mężczyzną, możliwa ? |
| Autor |
Wiadomość |
kreolka
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-08-09, 19:33
|
|
|
| Mam takiego przyjaciela. Znamy się już 17 lat!! W czasach podstawówki byłam nawet jego miłością:) On moją czasem tez. Zawsze sie rozumieliśmy dobrze. Ale spotykamy się sporadycznie, wszystko sobie opowiadamy i świetnie bawimy. Myślę, że jakiś sekret tkwi w tym ,że nie widujemy się non stop, czasem przez pół roku się nie spotykamy, a czasem 2 razy w miesiącu, tak nieregularnie. Wydaje mi się,że jak się ma więcej wspólnego ze sobą( wspólne pasje, wyjazdy, wypady do kina i na imprezy) to łatwiej się zakochać w tej drugiej osobie. Dla mnie on jest jak spowiednik, potrafimy rozmawiać o wszystkim jednocześnie nie wchodząc za daleko w nasze życia. |
|
|
|
 |
justyna00
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-10-27, 21:51
|
|
|
Tez tak mysle... |
|
|
|
 |
Elexis
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-10-28, 14:30
|
|
|
| Ja z kolei miałam inną sytuację, zaprzyjaźniłam się z facetem, z którym się rozstałam. On ze mną wtedy zerwał, po roku nie odzywania się do siebie nagle zaczęliśmy rozmawiać, on miał kogoś, ja już też szukałam innego chłopaka, a o nim myślałam tylko jak o przyjacielu. Zwierzaliśmy się sobie ze wszystkiego, nie był zazdrosny jak mówiłam o facetach więc chyba naprawdę uważał mnie za przyjaciółkę, ale nigdy nic nie wiadomo. Trwało to ponad rok i to w najgorszym czasie w moim życiu, był blisko, zawsze mogłam zadzwonić, on dzwonił jak potrzebował rady, nie wiem czy to była przyjaźń, ale myślę,że tak powinna wyglądać przyjaźń damsko-męska.O ile takowa może istnieć:) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|