IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przyjaźń między kobietą a mężczyzną, możliwa ?
Autor Wiadomość
kreolka 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-08-09, 19:33   

Mam takiego przyjaciela. Znamy się już 17 lat!! W czasach podstawówki byłam nawet jego miłością:) On moją czasem tez. Zawsze sie rozumieliśmy dobrze. Ale spotykamy się sporadycznie, wszystko sobie opowiadamy i świetnie bawimy. Myślę, że jakiś sekret tkwi w tym ,że nie widujemy się non stop, czasem przez pół roku się nie spotykamy, a czasem 2 razy w miesiącu, tak nieregularnie. Wydaje mi się,że jak się ma więcej wspólnego ze sobą( wspólne pasje, wyjazdy, wypady do kina i na imprezy) to łatwiej się zakochać w tej drugiej osobie. Dla mnie on jest jak spowiednik, potrafimy rozmawiać o wszystkim jednocześnie nie wchodząc za daleko w nasze życia.

justyna00 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-10-27, 21:51   

Tez tak mysle... :P

Elexis 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-10-28, 14:30   

Ja z kolei miałam inną sytuację, zaprzyjaźniłam się z facetem, z którym się rozstałam. On ze mną wtedy zerwał, po roku nie odzywania się do siebie nagle zaczęliśmy rozmawiać, on miał kogoś, ja już też szukałam innego chłopaka, a o nim myślałam tylko jak o przyjacielu. Zwierzaliśmy się sobie ze wszystkiego, nie był zazdrosny jak mówiłam o facetach więc chyba naprawdę uważał mnie za przyjaciółkę, ale nigdy nic nie wiadomo. Trwało to ponad rok i to w najgorszym czasie w moim życiu, był blisko, zawsze mogłam zadzwonić, on dzwonił jak potrzebował rady, nie wiem czy to była przyjaźń, ale myślę,że tak powinna wyglądać przyjaźń damsko-męska.O ile takowa może istnieć:)

Odpowiedz do tematu