IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy mamy szansę? Przeczytajcie...
Autor Wiadomość
grafini 
Nowa Forumowiczka
studentka ;)

Wysłany: 2008-09-23, 12:35   Czy mamy szansę? Przeczytajcie...

Poznaliśmy sie niedawno...
Wiem od koleżanki, ze on chciał mnie poznać.
Poznaliśmy się, czasem spotykamy, wszystko było by ok, gdyby nie to, ze gdyby wszystko poszło zgodnie z planem on od jakiegos czasu był by już po ślubie. Rozstali się 4 miesiące przed ślubem, a raczej to ona z nim zerwała. widzę i czuję to, że on jeszcze się z tym nie pogodził.
On ma 24 lata, ja 19. Ja naprawde go lubię, tylko nie wiem, co on o tym wszystkim myśli, nie wiem czy mamy szansę... Czy to ma sens?
Ostatnio zmieniony przez grafini 2008-09-23, 12:36, w całości zmieniany 1 raz  

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-09-23, 12:53   

grafini - zeby nie okazalo sie ze on szuka tylko pocieszenia u ciebie, czas pokarze jak sie miedzy wami ulozy ale nie spiesz sie z angazowaniem

kochana :) 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-09-27, 13:52   

myszka028 ma racjęlepiej się narazie nie angażuj chociaż czasami to nie łatwe my kobietki szybko nabieramy ufności i myślimy że to się uda i angażujemy bo wiele sytuacji wyolbrzymiamy:) a wiesz chociaż czemu się rozstali???

kreolka 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-10-04, 09:52   

grafini..daj mu trochę czasu, niech on też się rozezna w swoich prawdziwych uczuciach, czas wszystko wyjaśni. Bo niewykluczone, ze zakochał się w Tobie, ale dobrze by było aby do końca był pogodzony z rozstaniem z poprzednią dziewczyną i w ogóle tym wszystkim..
Myślę. że pewnośc uczuć drugiej osoby i zaufanie do niej są dobrymi podstawami dla związku.

Elexis 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-10-04, 12:34   

daj mu czas, ale jeśli teraz myślisz o nim ciągle i kłuje Cię w żołądku bo chcesz z nim być - nie rezygnuj z tego. Po prostu na razie nie nastawiaj się bardziej, zobacz jak będzie się zachowywał-czy jak facet zakochany po uszy, czy jak facet który w sumie do końca sam nie wie czego chce. Jeśli to ostatnie - nie chcę Cię smucić,ale będzie Ci ciężko:(

Odpowiedz do tematu