|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
|
Czy mamy szansę? Przeczytajcie... |
| Autor |
Wiadomość |
grafini
Nowa Forumowiczka studentka ;)

Wiek: 20 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 13 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2008-09-23, 12:35 Czy mamy szansę? Przeczytajcie...
|
|
|
Poznaliśmy sie niedawno...
Wiem od koleżanki, ze on chciał mnie poznać.
Poznaliśmy się, czasem spotykamy, wszystko było by ok, gdyby nie to, ze gdyby wszystko poszło zgodnie z planem on od jakiegos czasu był by już po ślubie. Rozstali się 4 miesiące przed ślubem, a raczej to ona z nim zerwała. widzę i czuję to, że on jeszcze się z tym nie pogodził.
On ma 24 lata, ja 19. Ja naprawde go lubię, tylko nie wiem, co on o tym wszystkim myśli, nie wiem czy mamy szansę... Czy to ma sens? |
| Ostatnio zmieniony przez grafini 2008-09-23, 12:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-09-23, 12:53
|
|
|
| grafini - zeby nie okazalo sie ze on szuka tylko pocieszenia u ciebie, czas pokarze jak sie miedzy wami ulozy ale nie spiesz sie z angazowaniem |
|
|
|
 |
kochana :)
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-09-27, 13:52
|
|
|
| myszka028 ma racjęlepiej się narazie nie angażuj chociaż czasami to nie łatwe my kobietki szybko nabieramy ufności i myślimy że to się uda i angażujemy bo wiele sytuacji wyolbrzymiamy:) a wiesz chociaż czemu się rozstali??? |
_________________ Jedyną rzeczą, zdolną uświęcić małżeństwo jest miłość. Jedynym prawdziwym małżeństwem jest to, które uświęca miłość |
|
|
|
 |
kreolka
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-10-04, 09:52
|
|
|
grafini..daj mu trochę czasu, niech on też się rozezna w swoich prawdziwych uczuciach, czas wszystko wyjaśni. Bo niewykluczone, ze zakochał się w Tobie, ale dobrze by było aby do końca był pogodzony z rozstaniem z poprzednią dziewczyną i w ogóle tym wszystkim..
Myślę. że pewnośc uczuć drugiej osoby i zaufanie do niej są dobrymi podstawami dla związku. |
|
|
|
 |
Elexis
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-10-04, 12:34
|
|
|
| daj mu czas, ale jeśli teraz myślisz o nim ciągle i kłuje Cię w żołądku bo chcesz z nim być - nie rezygnuj z tego. Po prostu na razie nie nastawiaj się bardziej, zobacz jak będzie się zachowywał-czy jak facet zakochany po uszy, czy jak facet który w sumie do końca sam nie wie czego chce. Jeśli to ostatnie - nie chcę Cię smucić,ale będzie Ci ciężko:( |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|