|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
|
Mistrzowska Akademia Miłości rozpoczyna kolejny rok działaln |
| Autor |
Wiadomość |
Dytka24
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-09-09, 11:46 Mistrzowska Akademia Miłości rozpoczyna kolejny rok działaln
|
|
|
| Wspaniała atmosfera, mądrze dobrani goście i tematy z cyklu: "Kobieta+Mężczyzna", czyli Mistrzowska Akademia Miłości rozpoczyna kolejny rok działalności! Najbliższe widowisko już 11 września od 19.00 w Centrum Kultury "Dobre Miejsce" w Warszawie, przy ul. Dewajtis 3 (Lasek Bielański). Przyjdź koniecznie! Szczegóły znajdziesz tutaj: www. |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-09-09, 13:05
|
|
|
| dytka znajde jeszcze twoj jeden taki post i zostajesz usunieta !! |
|
|
|
 |
lunafly1
Mała Dziewczynka Z uśmiechem :)

Wiek: 33 Dołączyła: 16 Paź 2008 Posty: 52 Skąd: Southampton/U.K
|
Wysłany: 2008-10-20, 20:14
|
|
|
Jak widzę spamerstwo się szerzy...ech |
_________________ "Muzyka jest jak morze: stoimy na jednym brzegu i widzimy dal, ale drugiego brzegu dojrzeć nie podobna."
Henryk Sienkiewicz
 |
|
|
|
 |
bramkareczka
Mała Dziewczynka mama

Wiek: 24 Dołączyła: 09 Wrz 2008 Posty: 64 Skąd: a z tąd :D
|
Wysłany: 2008-11-09, 16:50
|
|
|
A ja wam powiem że ja to na innym forum widziałam |
_________________ Jestem super!!!!
 |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-11-09, 18:02
|
|
|
bramkareczka, ale nic w tym dziwnego przecież to była reklama |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|