IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: myszka028
2008-12-07, 22:08
SIERPIEń- LATO w pełni. Nasze dalsze plotki.
Autor Wiadomość
Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2008-08-01, 13:48   SIERPIEń- LATO w pełni. Nasze dalsze plotki.

witam załozyłam nowy wątek, bo kolejny miesiąc rozpoczął sie.
Dla mnie to oznacza przede wszystkim urlop, miałam zaplnowany na później- ale dostałam propozycje nie do odrzucenia :/ od kumpeli i prośbę za zamiane terminu- wiec zgodziłam sie i własnie juz rozpoczęłam urlopik.
Powoli się pauje i jade w góry do mego Międzybrodzia. Tam mam swoje miejsce- gdzie nabieram sił, energii i do tego wszystko jest tam co kocham.
Buźki.

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WAS.
Ja będę po 20 sierpnia. Na forum mnie nie będzie, gdyż nie będę miała dostępu do internetu.

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-01, 13:55   

Sylwiątko, miłego urlopowania :P .
Nawet nie wiem kiedy mi lipiec przeleciał-trochę za szybko ;( . Coś cicho się ostatnio zrobiło na forum, chyba wszyscy korzystają z ładnej pogody :P .

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-01, 13:58   

Sylwiatko w takim razie udanego urlopu ci zycze i nie spal sie za bardzo :)

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2008-08-01, 14:06   

myszka nie spale sie, bo ja nie opalam sie tak plackiem, opala mnie w ruchu podczas pływania na zaglach, rowerku, nogami. Juz jestem opalona, gdybys miała czas i ochotę to zapraszam. Wiesz gdzie mnie szukać. Buźki dla WAS.
mka- mi lipiec sie dłuzył za sprawa pracy i masy różnych załątwień. buźki dla WAS.

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-01, 14:07   

ja praktycznie urlop zaczynam ju zjutro i troche sie przeciagnie :) a wlasnei zapomnialam podpisac karty urlopowej ups ide...

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2008-08-01, 14:10   

nio myszka idz- bo inaczej bumelka będzie!!!!!!! i co wówczas..... :toung:

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-01, 17:25   

witam , ja juz jestem na wolnym jupppiii

teraz czeka mnie troche pracy w domu - nadrobic musze zaleglosci w sprzataniu :)

wlasnie gotuje obiadek... (ale to w innym temacie )

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-02, 06:59   

witajcie w sloneczny poranek - no tak ja ma wolne i wstaje za wczesnie :)
mam w planie nastawic zaraz pranko a potem maz zabiera mnie do salonu samochodowego - mamy w planie wymienic nasza skode na nowa :) - pojedziemy ja obejrzec :) - cora sie cieszy i nawet juz kolor wybrala :)
jak wrocimy to napisze co i jak....

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-02, 12:40   

a u nas właśnie przestało padać :worried: , no Myszka mam nadzieję, że się pochwalisz nowym nabytkiem, my też mieliśmy zmieniać samochód w tym roku ale narazie się wstrzymamy bo mąż dostał służbowe i nasz smok stoi od poniedziałku do piątku na parkingu pod firmą :toung: ,

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-02, 18:28   

ogladalismy skode rumster (czy jak to tam sie pisze) i nawet spodobala nam sie :) kwestia paru dodatkow i przemyslenia w jutrzejszym dniu i byc moze niedlugo bedzie nasza
pojechalismy potem na lody, a w drodze powrotnej zachcialo mi sie grilla i tak caly dzien przesiedzialam na ogrodzie i dopiero teraz weszlam do mieszkania :) - dotlenilam sie za caly dzien
pojadlam ze brzuch mi peka, jutro juz niedziela i ciekawa jestem jak ja spedzimy....

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-02, 18:46   

Myszka to będzie nowa zabawka w rodzinie :toung:

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-03, 09:58   

witam niedzielnie, strasznie tu ostatnio pusto :sad: , co się wogóle dzieje z Deizy? Już kilka dni Jej nie widać, mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku.
Pogoda się porawia :P więc trzeba będzie wyjść na spacerek :P

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-03, 10:22   

no i ja witam niedzielnie,
ukrop niesamowity - bylam chwile na ogrodzie ale wysiedziec sie nie da, pewnie tak jak wczoraj skonczy sie okropna burza
pustawu to faktycznie ale mysle ze to przez pogode - tak ladnie i trzeba ja wkorzystac na plener a nie na kompa :)

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-03, 17:56   

a u nas właśnie zaczyna się burza :wecko: , miejmy nadzieję że zaraz przejdzie ale deszcz to chyba dłużej popada :sad:

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-03, 18:06   

u nas nadal ukrop, wlasnie wrocilam ze spaceru z cora - bylysmy na gofrach, ludzi na Krupowkach multum....

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi