IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: myszka028
2008-12-07, 22:08
SIERPIEń- LATO w pełni. Nasze dalsze plotki.
Autor Wiadomość
mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-21, 15:15   

witam w kolejnym dniu nicnierobienia :wecko: , strasznie dziś u nas duszno,
nudzę się okropnie i chyba przez o mam zły humor, miłego popołudnia Wam życzę :P

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-21, 16:56   

a ja znowu kupilam pare ciuszkow dla malucha :)
jutro ide na usg 3D juz sie doczekac nie moge
wlasnie wcinam arbuza

am*** 
Forumowa Kobieta

Wysłany: 2008-08-21, 18:47   

myszka to usg to super jest przezycie tylko myje robilismy bo było podejzenie ze mały ma cos z nerkami ale na szczescie jest wszystko ok kontrolne badanie było juz lepsze bo powiedziano nam ze wszystko ok jka zobaczylam mojego małego to sie popłakalam polecam kazdej kobiecie w ciazy takie badanie drogie to fakt ale fajna sprawa ja bylam przeciwna kiedys ale teraz juz wiem ze moze wiele zdziałac

a koprek rumianek i te inne nie pomagaja juz nic mu nie pomaga na prawde probowalismy juz chyba wszystkiego :( musi minąc samo i tyle

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2008-08-22, 06:39   

witam porannie.
zupełnie nie mam czasu na forum ostatnio- a jak już jestem to poczytam i nie mogę się wbić i mało piszę.
Wy też coś mniej na forum.
Myszka- nie widzę Cię na gg, Zyczę niezapomnianych wrażeń dziś na badaniu.
Ja znów dziś jadę do Brodzia, toteż w weekend nie będę pisała, mysle, jak zacznie się jesień..to wiecej nas tutaj będzie. Teraz szkoda pięknej pogody. Mało jestem przed komputerem w domu.

Lusia 
Moderator

Wysłany: 2008-08-22, 09:02   

Sylwiątko no norma że latem wiecej przebywa sie na dworze i wogle jest sie aktywniejszym niż np jedy jest jesienna słota.
A ja dzis będe sprzątała, dzień luźniejszy sobie zrobię.
Teraz mam porę gorszego samopoczucia-jakbym najadła się jakiej gumy, do tego boli mnie głowa. Może jakas zmiana pogody będzie?

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2008-08-22, 09:07   

Dokładnie Lusia. Dano Cię nie widziałam.
A.....fajny mam suwaczek- nio nie- a raczej opis.... :toung:

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-22, 13:23   

Sylwiątko opis świetny ;)
u nas w dalszym ciągu duszno i pochmurno, lata to w tym roku dla mnie nie było :wecko:
ciekawe jak Myszce poszło na badaniach :P

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-22, 16:28   

witajcie - od rana mialam pracowity dzien bo nie bylo corci wiec mialam czas dla siebie i dla domku :)
przygotowalam juz polki na bety z prasowania :) ale nie dzisiaj bo za bardzo brzuch juz napiety

co do tego usg nio coz troche sie rozczarowalam bo myslalam ze skoro juz takie u nas robia to jaies zdjecie dostane a tu tylko opis i nic wiecej, owszem widzielismy core na monitorze - spala , pokazal nam w calej okazalosci i wszystko jest ok - teramin wh tego wypada na 4 listopada - wiec teraz terminy mam rozciagniete a ja i tak chce na pazdziernik :)

wagowo tez wychodzi inaczej niz z usg wtorkowego a jakbym chciala na plycie to musze zaplacic :(

ogolnie jest ok

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-22, 18:40   

Myszka fajnie, że wszystko w porządku :P , a co do zapłaty za płytkę tak to już jest w naszym kraju, za wszystko trzeba niestety płacić i to niemało ;(
u nas nadal duszno, nic nie robię a jestem cała mokra :wecko:

Lusia 
Moderator

Wysłany: 2008-08-22, 19:42   

Dzionek mia byc luźniejszy a ja jestem zmeczona okropnie.Sylwiatko, ja czegos nie rozumiem-,,do pracy za 11 miesięcy?"

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-23, 12:03   

witam w pochmurną sobotę, rano dość mocno u nas padało i była burza :weird: , dziś chociaż nie jest tak duszno :toung:
wysłałam męża po zakupy i do biblioteki po jakieś książki bo z nudów to się chyba wykończę ;)

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-24, 11:46   

coś tu pusto, chyba ładna pogoda u Was, że nie macie czasu zglądać :)
u mnie dalej pochmurno ale trochę cieplej niż wczoraj
narazie niedziela płunie spokojnie i pomalutku, mąż zagoniony do gotowania obiadu, wieczorkiem przychodzą znajomi na ploteczki :)
jeszcze tydzień i zdejmę usztywnienie z nogi, nie mogę się już doczekać :cool:
miłej niedzieli :P

Lusia 
Moderator

Wysłany: 2008-08-24, 11:59   

U mnie deszczyk juz nie pada ale pochmurno. I dobrze, toche odpocznę od nawału ludzi i samochodów jaki jest zawsze w weekend.

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-25, 12:46   

witajcie w ostatnim tygodniu wakacji :)
pogoda się trochę poprawwiła a ja dalej muszę siedzieć w domu, mam nadzieję, że mężowi uda się trochę wcześniej wyrwać z pracy :)

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-25, 14:39   

witajcie, przepraszam ze dopiero dzisiaj i teraz, ale jestem w biegu ....
mielismy znajomych wiec wypadalo posiedziec z nim... ok juz uciekam opisze potem...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi