Przesunięty przez: myszka028 2008-12-07, 22:08 |
SIERPIEń- LATO w pełni. Nasze dalsze plotki. |
| Autor |
Wiadomość |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-21, 15:15
|
|
|
witam w kolejnym dniu nicnierobienia , strasznie dziś u nas duszno,
nudzę się okropnie i chyba przez o mam zły humor, miłego popołudnia Wam życzę |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-21, 16:56
|
|
|
a ja znowu kupilam pare ciuszkow dla malucha
jutro ide na usg 3D juz sie doczekac nie moge
wlasnie wcinam arbuza |
|
|
|
 |
am***
Forumowa Kobieta

|
Wysłany: 2008-08-21, 18:47
|
|
|
myszka to usg to super jest przezycie tylko myje robilismy bo było podejzenie ze mały ma cos z nerkami ale na szczescie jest wszystko ok kontrolne badanie było juz lepsze bo powiedziano nam ze wszystko ok jka zobaczylam mojego małego to sie popłakalam polecam kazdej kobiecie w ciazy takie badanie drogie to fakt ale fajna sprawa ja bylam przeciwna kiedys ale teraz juz wiem ze moze wiele zdziałac
a koprek rumianek i te inne nie pomagaja juz nic mu nie pomaga na prawde probowalismy juz chyba wszystkiego musi minąc samo i tyle |
|
 |
Sylwiątko
Global Moderator

|
Wysłany: 2008-08-22, 06:39
|
|
|
witam porannie.
zupełnie nie mam czasu na forum ostatnio- a jak już jestem to poczytam i nie mogę się wbić i mało piszę.
Wy też coś mniej na forum.
Myszka- nie widzę Cię na gg, Zyczę niezapomnianych wrażeń dziś na badaniu.
Ja znów dziś jadę do Brodzia, toteż w weekend nie będę pisała, mysle, jak zacznie się jesień..to wiecej nas tutaj będzie. Teraz szkoda pięknej pogody. Mało jestem przed komputerem w domu. |
|
 |
Lusia
Moderator

Wiek: 29 Dołączyła: 22 Lut 2006 Posty: 427 Skąd: lubelskie
|
Wysłany: 2008-08-22, 09:02
|
|
|
Sylwiątko no norma że latem wiecej przebywa sie na dworze i wogle jest sie aktywniejszym niż np jedy jest jesienna słota.
A ja dzis będe sprzątała, dzień luźniejszy sobie zrobię.
Teraz mam porę gorszego samopoczucia-jakbym najadła się jakiej gumy, do tego boli mnie głowa. Może jakas zmiana pogody będzie? |
|
|
|
 |
Sylwiątko
Global Moderator

|
Wysłany: 2008-08-22, 09:07
|
|
|
Dokładnie Lusia. Dano Cię nie widziałam.
A.....fajny mam suwaczek- nio nie- a raczej opis.... |
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-22, 13:23
|
|
|
Sylwiątko opis świetny
u nas w dalszym ciągu duszno i pochmurno, lata to w tym roku dla mnie nie było
ciekawe jak Myszce poszło na badaniach |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-22, 16:28
|
|
|
witajcie - od rana mialam pracowity dzien bo nie bylo corci wiec mialam czas dla siebie i dla domku
przygotowalam juz polki na bety z prasowania ale nie dzisiaj bo za bardzo brzuch juz napiety
co do tego usg nio coz troche sie rozczarowalam bo myslalam ze skoro juz takie u nas robia to jaies zdjecie dostane a tu tylko opis i nic wiecej, owszem widzielismy core na monitorze - spala , pokazal nam w calej okazalosci i wszystko jest ok - teramin wh tego wypada na 4 listopada - wiec teraz terminy mam rozciagniete a ja i tak chce na pazdziernik
wagowo tez wychodzi inaczej niz z usg wtorkowego a jakbym chciala na plycie to musze zaplacic
ogolnie jest ok |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-22, 18:40
|
|
|
Myszka fajnie, że wszystko w porządku , a co do zapłaty za płytkę tak to już jest w naszym kraju, za wszystko trzeba niestety płacić i to niemało
u nas nadal duszno, nic nie robię a jestem cała mokra |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
Lusia
Moderator

|
Wysłany: 2008-08-22, 19:42
|
|
|
| Dzionek mia byc luźniejszy a ja jestem zmeczona okropnie.Sylwiatko, ja czegos nie rozumiem-,,do pracy za 11 miesięcy?" |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-23, 12:03
|
|
|
witam w pochmurną sobotę, rano dość mocno u nas padało i była burza , dziś chociaż nie jest tak duszno
wysłałam męża po zakupy i do biblioteki po jakieś książki bo z nudów to się chyba wykończę |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-24, 11:46
|
|
|
coś tu pusto, chyba ładna pogoda u Was, że nie macie czasu zglądać
u mnie dalej pochmurno ale trochę cieplej niż wczoraj
narazie niedziela płunie spokojnie i pomalutku, mąż zagoniony do gotowania obiadu, wieczorkiem przychodzą znajomi na ploteczki
jeszcze tydzień i zdejmę usztywnienie z nogi, nie mogę się już doczekać
miłej niedzieli |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
Lusia
Moderator

|
Wysłany: 2008-08-24, 11:59
|
|
|
| U mnie deszczyk juz nie pada ale pochmurno. I dobrze, toche odpocznę od nawału ludzi i samochodów jaki jest zawsze w weekend. |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-25, 12:46
|
|
|
witajcie w ostatnim tygodniu wakacji
pogoda się trochę poprawwiła a ja dalej muszę siedzieć w domu, mam nadzieję, że mężowi uda się trochę wcześniej wyrwać z pracy |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-25, 14:39
|
|
|
witajcie, przepraszam ze dopiero dzisiaj i teraz, ale jestem w biegu ....
mielismy znajomych wiec wypadalo posiedziec z nim... ok juz uciekam opisze potem... |
|
|
|
 |
|
|