Przesunięty przez: myszka028 2008-12-07, 22:08 |
SIERPIEń- LATO w pełni. Nasze dalsze plotki. |
| Autor |
Wiadomość |
Sylwiątko
Global Moderator

|
Wysłany: 2008-08-19, 08:46
|
|
|
Witam po urlopowo.
Wczoraj późnym wieczorem wróciłam.
Wypoczęta- pełna energii.....cudnie było.
Właśnie teraz zabrałam się za pranko, już 3 pralka idzie, pogoda cudna, toteż wszystko pieknie schnie.
Do tego mam co robić w domku, bo przez 2 tygodnie to się nakurzyło. Balkon juz wysprzątany po tych nawałnicach, lece teraz po kawusie i będę starałą sie troszkę poczytać co tam u WAS?
Jak się macie.
Ja jutro do pracy.....ehhhh, |
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-19, 10:58
|
|
|
witaj sylwiatko - czekamy teraz na zdjecia z urlopu
mam nadzieje ze nadrobisz szybko zaleglosci i napiszesz nam co i jak |
|
|
|
 |
am***
Forumowa Kobieta

|
Wysłany: 2008-08-19, 19:34
|
|
|
Czesc dziewczyny ja nie mam czasu zeby popisac ale staram sie czytac to co Wy piszecie a raczej nie am weny do pisanaia mały znow ma koli juz nie weim jak mu pomoc moze Wy macie jakis dobry sposob zeby to minęlo albo zeby te ataki nie były da niego tak strasznie bolace ja wiem ze toz czasem minie ale nie moge patrzec jak on sie męczy on płacze i ja razem z nim juz amm szczerze dosc dwa tygdonie było spokoju i teraz od nowa a juz sie cieszyłam ze po zmianie mleka sie poprawiło jutro ide chyba z nim do lekarza bo jest srasznie teraqz włąsnie mi zasnoł od godz 16...jestem ciekawa ile pospi?trzymajcie sie kochane zajze znow za jakis czas jak sie troszke uspokoji sytuacja pozdrawiam Was |
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-19, 20:36
|
|
|
witam wieczorowo
dziś pomimo kontuzji byłam w Giżycku, Mikołajkach i Ełku, niestety wcześniej umówione spotkania nie mogły czekać,
całe szczęście noga nie boli, tylko strasznie mi niewygodnie |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
Lusia
Moderator

Wiek: 29 Dołączyła: 22 Lut 2006 Posty: 427 Skąd: lubelskie
|
Wysłany: 2008-08-19, 21:47
|
|
|
Cześc dziewuszki. Cały dzionek zasówałąm przy malowaniu, sprzatniu i takie tam. Ale efekt zadowalajacy.
Am a może mały łyka powietrze podczas jedzenia i nie idgazowuje się, do tego niedojrzałość układu pokarmowego powoduje takie bóle. Jest cos takiego jak Esputicon ale to chyba jak dziecko skończy miesiąc-trzeba popytac w aptece. Tylko na ile pomoże.
Kiedys moja siostra na takie kolki dla swojego synka miała lek robiony w aptece-oczywiście z przepisu lekarza ale dziecko miało więcej niz miesiąc. |
|
|
|
 |
Sylwiątko
Global Moderator

|
Wysłany: 2008-08-20, 05:55
|
|
|
witam porannie. Oj ...ciezko wrócić do tej rzeczywistości dzis...dzis już pracowicie.
Wczoraj cały dzień prałam i prałam i tylko wieszłam , składałam, wieczorem byłam już padnieta i nie chciało mi sie pisać, także musiałam troszke nadrobić zaległości komputerowe i takie tam pracowite sprawy.
Buźki- miłego dnia.
Wieczorkiem postaram sie wpaść, bo po pracy jade do Biblioteki i do kumpeli na kausie. Nie widziałysmy sie sporo czasu i mamy do nadrobienia mase spraw. |
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-20, 07:28
|
|
|
witajcie środowo
am po pierwsze herbatka koperku dla malego i a ty jezeli jeszcze krmisz go piersia to kminek!!!!
a ma 2 fajne wiadomosci - u mnie z ciaza ok a 22 ide na badane usg 3D - robia u nas bezplatnie i sie wlasnei dzisiaj zapisalam....
od poniedzialku oficjalnie jestem juz na L4 z czego sie bardzo ciesze
teraz juz tylko czekaja mnie przygotowania do narodzin dziecka jak rowniez przygotowania starszej cory do szkoly
dzisiaj mam fajny dzien i mam nadzieje ze nic mi tego nie zburzy |
|
|
|
 |
am***
Forumowa Kobieta

|
Wysłany: 2008-08-20, 15:36
|
|
|
rece mi juz opadaja nic mu nie pomaga dzis byłam u lekarza przepisano nam wode koperkowa moze po tym bedzie poprawa myszko ja od urodzenia nie karmie piersia poniewaz nie miałam pokarmu i pewno dlatego mały ma te kolki szkoda gadac tyle pieniedzy juz poszło an leki ale to nie chodzi o to jestem wstanie zapłacic kazda cene tylko zeby on nie musiał tak cierpiec dzis odpukac narazie jest lepeij narazie pojadł i spi zobacze co bedzie ajk wstanie pozdrawiam Was |
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-20, 16:56
|
|
|
witam i ja, mam już dość siedzenia na tyłku cały dzień a tak ma być do końca miesiąca , nie cierpię takich sytuacji,
am*** sytuacja nie do pozazdroszczenia, nie ma nic gorszego niż patrzeć jak dziecko cierpi i nie możesz pomóc,
myszka mam nadzieję, że nic nie popsuło dobrego dnia |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
Lusia
Moderator

Wiek: 29 Dołączyła: 22 Lut 2006 Posty: 427 Skąd: lubelskie
|
Wysłany: 2008-08-20, 17:47
|
|
|
| Dużo sprzątania i tyle dzisiaj. Jutro ciąg dalszy-u mnie w domu co roku cos sie maluje-a że mamy spory dom więc trzeba co roku po trochu. |
|
|
|
 |
am***
Forumowa Kobieta

|
Wysłany: 2008-08-20, 18:20
|
|
|
mka masz racje nie ma chyba nic gorszego mowie Wam on płacze a ja razem z nim takie malenstwo a juz tyel sie wycierpiało masakra |
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-20, 18:33
|
|
|
| am*** będzie lepiej, trzymam kciuki |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
am***
Forumowa Kobieta

|
Wysłany: 2008-08-20, 19:40
|
|
|
Mam nadzieje tylko te kolki podobno trwaja do 3-4 miesiaca a ona ma dopiero miesiac wiec nie jest dobrze a to wszytsko przez to ze nie mam pokarmu bo gdyby był karmiony piersia pewno by tego nie było ale coz trzeba przeczekac ten czas... |
|
 |
Sylwiątko
Global Moderator

|
Wysłany: 2008-08-20, 20:01
|
|
|
| am*** napisał/a: | | a to wszytsko przez to ze nie mam pokarmu bo gdyby był karmiony piersia pewno by tego nie było | kochana to chyba nie w tym rzecz. Znam przypadki wlasnie odwrotnej sytuacji. Koleżanka karmiła swojego maluszka piersia i miał takie kolki, że nie mogła juz patrzeć na swoje maleństwo jak cierpi, a druga od razu przeszła na karmienie butelka i maluch spokojny, w nocy spał, tak sobie ułożyli dzień, jak w zegarku, wiec nie przejmuj sie,że nie masz pokarmu. Mały może powoli się uspokoi i będzie lepiej.
Ja mam za sobą pierwszy dzień w pracy po urlopie. Jakiś koszmar, minuty- jak godziny. Ale już jest za mna...teraz czas na odpoczynek. Lece sobie ścielić łóżeczko- potem kąpiel i ksiażka- gazetka babska.
Widać jak dnia ubywa - u mnie już za oknem - noc. Spokojnej nocy WAM. Buźki. |
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-21, 07:10
|
|
|
Witajcie
am po pierwsze koperek z rumiankiem napewno pomoze, to ze nie masz pokarmu napewno nie wplywa na to - poprostu dziecko ma taka tendencje - napewno przejdzie
ja mialam wczoraj fajny dzien i nic go nie zepsulo
ciekawe jaki bedzie dzisiaj - zycze milego dnia |
|
|
|
 |
|
|