IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: myszka028
2008-12-07, 22:08
SIERPIEń- LATO w pełni. Nasze dalsze plotki.
Autor Wiadomość
Lusia 
Moderator

Wysłany: 2008-08-15, 12:40   

Cześć kobietki. Nie było mnie czas jakiś ale zaraz sie tłumaczę.
Po pierwsze bardzo ograniczony dostę p do neta, po drugie naprawde -brak czasu.A do tego delikatna podłamka. Ale o tym w innym temacie.Widze kilka nowych twarzy-fajnie. Ale nie wiem czy dam rade przewalić taką ilośc postów-tym bardziej ż ejak dłużej czytam na kompie tym więcej łezmi z oczu leci.

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-15, 16:29   

Lusia teraz tlumacz sie dlaczego cie nie bylo :)

ja ledwo sie ruszam z przejedzenia

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-15, 17:29   

cześć dziewczyny :) , odpoczywamy sobie po wczorajszej wycieczce, pogoda nam dopisała, morze jak zwykle cudowne tylko jak dla nas za dużo ludzi :wondering: na dłuższy pobyt wybierzemy się we wrześniu :P
dzisiejsza pogoda jest okropna, pada deszcz i jest strasznie zimno ;(

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-16, 07:43   

witajcie, mnie juz cora obudzila po 7-mej bo czeka na swoja mlodsza kolezanke ktora ma u nas byc do jutra :) i doczekac sie nie moze,
w nocy bylo okropnie duszno a ja zasnac nie moglam, jak juz zasnelam to cora mnie obudzila, spalismy przy otwartych oknach bo inaczej sie nie dalo, a w nocy bardzo padalo i teraz tak samo - sa przerwy ale krotkie.
wczorajszy dzien byl dla mnie koszmarny przez pogode

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-16, 10:08   

u nas dziś znowu pada i zaczyna mocno grzmieć, burza zresztą była wczoraj wieczorem i dziś rano, zapowiada się że będzie krążyć cały dzień ;( , pogoda nie dopisała na długi weekend :notrust:
jako, że pogoda jest brzydka będziemy siedzieć w domu co mnie wogóle nie cieszy :wecko:

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-16, 10:58   

mka ja tez nie jestem zadowolona z takiej pogody bo jak pisalam mam dziecko pod opieka i beda musialy siedziec w domu
chcialam pojechac na jakies zakupy bo musze spodnie kupic a tu nic...

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-16, 16:48   

straszne spustoszenia burze i wiatry porobiły nam w kraju ;( a teraz podobnie ma być u nas, mam nadzieję, że będzie spokojniej

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-16, 20:22   

mka bedzie dobrze - u nas zapowiadali okropne burze i wiatry ale im na szczescie sie to nie sprawdzilo - zagrzmialo tylko ze 2 razy tak okropnie i cisza

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-16, 21:52   

wiatru całe szczęście nie ma ale grzmi od ponad dwóch godzin

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-17, 09:07   

witam niedzielnie

u nas znowu duchota ale slonca brak

Lusia 
Moderator

Wysłany: 2008-08-17, 11:57   

A ja stres przeżywałam bo bałam się silnego wiatru. U mnie zeszłego lata była wersja demo i wolałabym innej nie ogladać. Jak popatrzyłam co działo się na śląsku to aż gęsiej skórki dostałam.
U nas co prawda jedna burzyna sie zaplatała ale jakies felerne drzewo się zdecydowało przewrócic i zerwało linie energetyczną. 12 godzin bez prądu. Dopiero co włączyli.

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-17, 15:51   

no to przezyliscie :(
u nas na szczescie tylko zimno jest i nie pada

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-18, 18:12   

witam dziewczyny,
weekend minął i pogoda się poprawiła :P
ja się uziemiłam na dwa tygodnie, wczoraj wieczorem skręciłam kostkę i mam szynę w prezencie ;( , wogóle to w dziwnym mieście mieszkam bo nigdzie nie zakładają tzw "lekkiego gipsu", paranoja jakaś, w dużo mniejszych miastach nie ma z tym problemu a tu jest i to duży tym bardziej, że jest nawet kilka prywatnych przychodni ortopedycznych, w których ten gips sprzedają ale nie ma komu założyć ;[

Lusia 
Moderator

Wysłany: 2008-08-18, 21:47   

Mka wiesz co, ja ubiegłego lata pieniłam się na chirurga pewnego. Jeździłam z bratem na zmiane opatrunku, ale przed pierwszym opatrunkiem trzeba było rozciąc gips. Wyobraź sobie że na izbie przyjęć -gdzie udało nam sie ściągnąc z oddziału faceta który szył palec i pakował ręke w gips i kazał w dodatku do siebie przyjechać -nakazał nam w przemiły sposób samemu rozciąć gips, ewentualnie pójść do przychodni.Na moje pytanie jak to zrobić odparł wzruszając ramionami-poprostu nożyczkami. Nikt nie chciał się do tego dotknąć-żaden lekarz-wysyłali do chirurga. Po 2 danich owy Pan chirurg zamiast nożyczkami ciął ten gips przeznaczona do tego pilarka czy jak to tam zwał.
A skręcnie -paskudna sprawa.

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-19, 07:59   

mka to nie dobrze - ale nadrobisz za nas pisanie na forum :)
ja ostatnio zle sie czulam ale na szczescie jest juz ok
dzisiaj ide do lekarza i po wyniki - bo wczoraj robilam
urlop mi sie juz skonaczyl a od wczoraj jestem na L4 - tzn dzisiaj dopiero po nie ide :)
wszystako mnie juz zaczyna denerwowac, ubrania cisnac wogole zrobilam sie okropna

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi