|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
Przesunięty przez: myszka028 2008-12-07, 22:08 |
SIERPIEń- LATO w pełni. Nasze dalsze plotki. |
| Autor |
Wiadomość |
Sylwiątko
Global Moderator

|
Wysłany: 2008-08-29, 12:23
|
|
|
Witam Ja już prawie weekendowo, bo dziś tylko projekt miałam do oddania pewniej bardzo miłej pani i do domku.
Teraz pakuje się i tradycyjnie jade w góry. Straszniemi sie podoba to, bo zmieniam klimat i tak cudnie....ale w górach także widać już powoli zbliżajacą się jesień. Lusia u nas także będzie grill w weekend na pożegnanie lata- ale także ognisko- co mnie cieszy, bo rzadko się ostatnio robi. Wrzesień już zbliża się do NAS wielkimi krokami.
Mka- 49 zł- za rybkę, surówki - to wcale nie jest drogo i to za 2 porcje. Ryby świeże sa drogie, a cena ich podawana często jest za 10dkg, a taka przykładowa rybka waży ok. 20-25 dkg. Przygotowanie jej, do tego dodatek - to naprawdę wcale nie drogo. Nad morzem- to za taka rybkę byś zapłaciła 2x tyle.
Miłego weekendu.
Myszka- to widzę, że córcia wybredna- to dobrze, że nie chce byle jakie. |
|
 |
am***
Forumowa Kobieta

|
Wysłany: 2008-08-29, 12:47
|
|
|
hej dziewczyny mozecie mi podac instrukcje jak dodac suwaczek mam goowy ale nie umiem go dodac probowwaąłm ale chyba mi nie wyszło pozdrawiam |
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-29, 15:36
|
|
|
ale u nas dziś wiatr wieje okropnie do tego co jakiś czas pada
jeszcze tylko dwa dni i "uwolnię" nogę
Sylwiątko, można powiedzieć, że byliśmy nad namiastką morza (słowa mojego męża ), bo nad zalewem , rybka okazała się mrożona wcześniej, a pani która to sprzedawała mówiła, że o świeże ryby ciężko , poza tym w tamtym tygodniu byliśmy w Mikołajkach i tam za sandacz w sosie kurkowym z frytkami i surówką zapłaciliśmy mniej , wiem że nad morzem jest drogo, często tam jeździmy i ceny poprostu zwalają mnie z nóg na dodatek nie ma na to żadnego racjonalnego wytłumaczenia, ale dość o tym ,
miłego weekendu Wam życzę |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-30, 20:14
|
|
|
coś dziś nikt nie zaglądał na forum, czyżby wszyscy świętują ostatni weekend wakacji?
my dziś w domku, pozbyłam się dziś gipsu, noga jeszcze trochę spuchnięta i w siniakach ale już mogę chodzić |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-31, 19:12
|
|
|
witam w ostatni wieczór sierpnia , zaczyna do mnie docierać, że lato mija i wielkimi krokami zbliża się jesień , coś ten czas szybciutko leci |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|