Zamknięty przez: myszka028 2008-09-02, 09:08 |
SIERPIEń- LATO w pełni. Nasze dalsze plotki. |
| Autor |
Wiadomość |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-25, 20:47
|
|
|
zamówiłam sobie wczoraj książki w bibliotece, mąż je dziś odebrał, mam nadzieję że wybór był trafiony i będą ciekawe, |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
Sylwiątko
Global Moderator

|
Wysłany: 2008-08-26, 06:17
|
|
|
Witam po weekendzie spędzonym tradycyjnie w górach, jak mam poniedziałek wolny- to zostaje jeszcze na pn. Mogłabym tam zamieszkać - praca tam jest dla mnie i to nawet na 2 etaty, jedynie co mnie trzyma to uczelnia, bo Krakowa na co dzień to ja mam już troszkę dość.
Teraz pije kawusie i czekam na telefon od kumpla- kiedy do pracy- bo dziś mamy kontrole w pracy, w związku z awaria systemów ostatnio i dziś będą sprawdzali czy wszystko działa poprawnie.
Ostatni tydzień już wakacji dla dzieciaków. Mam nadzieję, że odpoczęli Ci co mieli .....
Ja tam wróciłabym do szkoły i chciała mieć te wakacje.
Właśnie włączyłam pralkę, bo prania masa, do tego w moimi pokoju panuje twister- jak po huraganie- muszę to ogarnąć w tym tygodniu- bo mam już dość. Także chciałam sobie troszkę zmienić w nim, bo jesień powoli się będzie zbliżał, wiecej czasu będzie się spędzało w domu.
Trzeba kupić świeczki i mam w planie nową lampę- tylko jeszcze rozmyślam jaka.
Myszka- strasznie się cieszę- że wszystko w porządku...Może napisz do mnie- jak będziesz w domu....
Mka- ja także molem książkowym- jednak to lato - nie dało mi doczytać to co zaplanowałam, bo zupełnie nie miłam czasu na ksiazke, ale jesiennie nadrobie wszystko.
Lusia- a co nie można za 11 miesięcy dopiero....nie zmieniłam suwaczka i tak się ustawiło. |
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-26, 07:39
|
|
|
witajcie, no i znowu wczoraj mnie juz nie bylo
jak pojechalismy do klientow tak nam zeszlo i wrocilismy dopiero po 20-tej a potem to juz mi sie nie chcialo
w piatek porobilam troche porzadkow ale chyba za duzo bo potem wstac nie moglam, polki juz wysprzatane wiec pomau moge prasowac.
w tym tygodniu musimy kupic ksiazki corci i po mundurek isc bo w poniedzialek juz w nim musi isc , ale pod warunkiem ze go beda mieli
jak juz pisalam pomalutku szykuje sobie ubranka ale poki nie bede wiedziala co i jak to za duzo nie biore
dzisiaj kolejna porcja prasowania - tyle ile dam rade
milego dnia |
|
|
|
 |
am***
Forumowa Kobieta

|
Wysłany: 2008-08-26, 14:01
|
|
|
Witam dziwczyny wiem wiem zadko jestem ale coz masa obowiązkow a jka mam chwile czasu to mi sie nie chce ale staram sie czytac na bieząco a jak sie czujecie??lato dobiega konca u mnie zimno i czuc jesien przypomniało mi sie ze miałam po porodzie zakładac nowe tematy i pisac w nich ale szczerze to brak mi pomysłu ale mysle nad tym no i czasu brak...ale postaram sie cos załozyc na dniach...
małemu kolki narzie minęły po wodzie koperkowej mam nadzieje ze juz nie wroca a tak to maly w czwartek bedzie miał juz 5 tyg kurcze jak ten czas leci nie tak dawno sie urodził he he i rosnie jak szalony co mnie bardzo cieszy bo w koncu ubranka po mały zaczynaj na niego pasowac bo tak to miał wszytsko za duze i smiesznie wyglądał w za duzych spiochach ide sobie zrobic kawke moze uda mi sie wypic ciepłą pozdrawiam Was trzymajcie sie ciezarowki i nie tylko zajze znow za jakis czas moze z pomysłem na nowe tematy buziaki... |
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-26, 16:10
|
|
|
witam i ja
pochmurno dziś u nas i zimno, mąż przywiózł obiad, zjadł i pojechał na spotkanie, mam nadzieję że nie zajmie mu to dużo czasu, bo nie chce mi się samej siedzieć w domu,
dziś "pochłonęłam" już jedną książkę i jak tak dalej pójdzie to jeszcze w tym tygodniu będę musiała zamawiać następne
pocieszam się, że jeszcze niecałe 5 dni i wyzwolę nogę z niewoli |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
Lusia
Moderator

Wiek: 29 Dołączyła: 22 Lut 2006 Posty: 427 Skąd: lubelskie
|
Wysłany: 2008-08-26, 16:44
|
|
|
Wakacje zleciały masakrycznie szybko. Mam 3 siostrynauczycielki które co roku maja letnią labe i wszystkie treraz skrzeczą że czas do pracy.
Am nie miej wyrzutów że nie pisujesz-Ty masz maluszka i mnóstwo zajęć więc czuj sie podwójnie usprawiedliwiona. A kolki-oby na zawsze.
Myszka nie przepracowuj się a prasowanie oczywiście na siedząco? czy nie potraffisz tak(moja siostra np nie potrafi:-).
Mka szybko zleci-życze zdrówka.
Sylwiatko miłej pracy i pozytwnego nastawienia-chyba Tobie tego nie brakuje. |
|
|
|
 |
Sylwiątko
Global Moderator

|
Wysłany: 2008-08-27, 06:55
|
|
|
Witam - Lusia czasami i mi potrzeba....ale masz racje tymczasem mam duzo pozytywnej energii, tylko na forum mało czasu.
Dziś mam wolny dzień, miałam termin do lekarza i co? okazało sie, iż on na urlopie, a już wolny dzień wzięłam i teraz rozmyślam jak go rozplanować.
ale cudnie tak rano wstać, nigdzie się nie spieszyc, w piżamce na spokojnie sobie pić kawusie....
Miłego dnia WAM. Ja mam w planie sprzątanie mego nieładu- ale,,,,,,tymczasem mam okropnego lenia do tego.
Mka- widzę , że podobnie jak ja chłoniesz i to te same tytuły.
Później napisze, co warto jeszcze.... |
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-27, 07:44
|
|
|
witajcie, sorki ze mnie wczoraj nei bylo ale w kompie mialam tyle wirusow ze maz nakrzyczal na mnie
am nie przejmuj sie ja sie zastanawiam jak to u mnie bedzie od pazdziernika wazne ze malemu przeszlo
mka lecz ta noge
Lusia ja na siedzaco nie umiem prasowac wiec robie to stopniowo
Ja juz od poniedzialku bede wstawala regularnie bo corcia do szkoly - az ciekawa jestem jak to bedzie
zaraz zbieram sie i ide na ogrod a potem na zakupy - corci ksiazki , no i buty |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-27, 12:17
|
|
|
Sylwiątko, poroszę o ciekawe tytuły, bo sama nie chodzę do biblioteki tylko zamawiam przez internet i mąż odbiera, bo jak kazałam mu poszukać na regałach to stwierdził, że tam jest bałagan i nie może nic znaleźć i woli iść i kupić nowe dobrze, że cywilizacja dotarła u nas do bibliotek
myszka028, oszczędzaj się, ja też nie potrafię prasować na siedząco i zaczyna się bać co będzie po zdjęciu gipsu bo trochę mi się uzbierało, co prawda mąż część poprasował ale kazałam tylko najpotrzebniejsze rzeczy bo i tak wszystko na jego głowie przez dwa tygodnie
u nas dalej brzydka pogoda i samopczucie mam tak samo pochmurne |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-27, 18:14
|
|
|
my juz po wszystkim
ksiazki kupione - ale ciezkie ze tornister to chyba rodzice maja dzwigac a nie dziecko
buty na rozpoczecie kupione, ale adidasy czy pantofle to dopiero w sobote bo ze mna nie chce kupowac tylko z tata
pogoda jak dla mnie w sam raz - jak pisala sylwiatko czuc juz jesien |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-28, 18:59
|
|
|
witam wieczorkiem, właśnie wróciliśmy po całodziennej podróży:) było całkiem fajnie tylko pogoda mogła być lepsza, posiedzieliśmy trochę nad zalewem wiślanym we Fromborku ale deszcz nas przegonił, zjedliśmy smażoną rybkę - no właśnie rybka była taka sobie za to cena zabójcza, nawet nie wiemy czym to było dyktowane, za dwie porcje sandacza (nieduże), chleb i surówki zapłaciliśmy 49 zł, mąż stwierdził, że nie dziwi się coraz mniejszej ilości wczasowiczów w tamtych rejonach bo tyle to płaciliśmy za obiad 2-daniowy w Zakopanem i to bardzo smaczny
ale poza tym wypad się udał, nie musiałam siedzieć cały dzień w domu |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-28, 19:25
|
|
|
a ja wlasnie wrocilam niedawno z pod skoczni
jak wiecie sa zawody a dzisiaj byly kwalifikacje
bylam na miescie bo jak pisalam nie kupilam corci pantofli do szkoly ale jak nie numer to buty
pogoda byla super i dosiedzialysmy dokad nam sie zimno nie zrobilo |
|
|
|
 |
Lusia
Moderator

|
Wysłany: 2008-08-28, 20:02
|
|
|
U mnie dziś malowanie-etap ostatni z palnowanego-kuchnia.Mam już dosyć-sprzatnie i sprzątanie.Czasu mało, nie mam do tego alptopa bo luby zabrał do Warszawy więc znowu pasozytuje u brata. za miesiąć odcinają nat, za 1,5 miesiaca braciszek wylatuje z ,,gniazda" z komputerem wiec...ale to dopiero za miesiąc.
Moze jak jutro popada to bede miaął czas na forum bo dziś to już oczy na zapałki.
Pozdrowiuchny. |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-08-29, 06:48
|
|
|
witajcie piatkowo - u nas pochmurnie i zaraz pewnie lunie??
Ide zrobic mezulkowi sniadanie przed praca , jeszcze sie do was odezwe |
|
|
|
 |
Lusia
Moderator

|
Wysłany: 2008-08-29, 07:42
|
|
|
To już ostatnie tchnienia sierpnia-szkoda.
Wstałam sobie dizś trochę póxniek, wszystko mnie boli po wczorajszej gimnastyce ale rozchodzi się.
Dla odmiany dziś boli mnie psakudnie głowa-chmurzy się-pewnie szykuje sie zmiana pogody.
Jutro rodzinny grill na pożegnanie wakacji. |
|
|
|
 |
|
|