IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: myszka028
2008-09-02, 09:08
SIERPIEń- LATO w pełni. Nasze dalsze plotki.
Autor Wiadomość
mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-25, 20:47   

zamówiłam sobie wczoraj książki w bibliotece, mąż je dziś odebrał, mam nadzieję że wybór był trafiony :P i będą ciekawe,

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2008-08-26, 06:17   

Witam po weekendzie spędzonym tradycyjnie w górach, jak mam poniedziałek wolny- to zostaje jeszcze na pn. Mogłabym tam zamieszkać - praca tam jest dla mnie i to nawet na 2 etaty, jedynie co mnie trzyma to uczelnia, bo Krakowa na co dzień to ja mam już troszkę dość.
Teraz pije kawusie i czekam na telefon od kumpla- kiedy do pracy- bo dziś mamy kontrole w pracy, w związku z awaria systemów ostatnio i dziś będą sprawdzali czy wszystko działa poprawnie.
Ostatni tydzień już wakacji dla dzieciaków. Mam nadzieję, że odpoczęli Ci co mieli .....
Ja tam wróciłabym do szkoły i chciała mieć te wakacje.
Właśnie włączyłam pralkę, bo prania masa, do tego w moimi pokoju panuje twister- jak po huraganie- muszę to ogarnąć w tym tygodniu- bo mam już dość. Także chciałam sobie troszkę zmienić w nim, bo jesień powoli się będzie zbliżał, wiecej czasu będzie się spędzało w domu.
Trzeba kupić świeczki i mam w planie nową lampę- tylko jeszcze rozmyślam jaka.
Myszka- strasznie się cieszę- że wszystko w porządku...Może napisz do mnie- jak będziesz w domu....
Mka- ja także molem książkowym- jednak to lato - nie dało mi doczytać to co zaplanowałam, bo zupełnie nie miłam czasu na ksiazke, ale jesiennie nadrobie wszystko.
Lusia- a co nie można za 11 miesięcy dopiero....nie zmieniłam suwaczka i tak się ustawiło.

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-26, 07:39   

witajcie, no i znowu wczoraj mnie juz nie bylo
jak pojechalismy do klientow tak nam zeszlo i wrocilismy dopiero po 20-tej a potem to juz mi sie nie chcialo

w piatek porobilam troche porzadkow ale chyba za duzo bo potem wstac nie moglam, polki juz wysprzatane wiec pomau moge prasowac.

w tym tygodniu musimy kupic ksiazki corci i po mundurek isc bo w poniedzialek juz w nim musi isc , ale pod warunkiem ze go beda mieli :)

jak juz pisalam pomalutku szykuje sobie ubranka ale poki nie bede wiedziala co i jak to za duzo nie biore

dzisiaj kolejna porcja prasowania - tyle ile dam rade :)

milego dnia

am*** 
Forumowa Kobieta

Wysłany: 2008-08-26, 14:01   

Witam dziwczyny wiem wiem zadko jestem ale coz masa obowiązkow a jka mam chwile czasu to mi sie nie chce ale staram sie czytac na bieząco a jak sie czujecie??lato dobiega konca u mnie zimno i czuc jesien :( przypomniało mi sie ze miałam po porodzie zakładac nowe tematy i pisac w nich ale szczerze to brak mi pomysłu ale mysle nad tym no i czasu brak...ale postaram sie cos załozyc na dniach...

małemu kolki narzie minęły po wodzie koperkowej mam nadzieje ze juz nie wroca a tak to maly w czwartek bedzie miał juz 5 tyg :P kurcze jak ten czas leci nie tak dawno sie urodził he he i rosnie jak szalony co mnie bardzo cieszy bo w koncu ubranka po mały zaczynaj na niego pasowac bo tak to miał wszytsko za duze i smiesznie wyglądał w za duzych spiochach ide sobie zrobic kawke moze uda mi sie wypic ciepłą pozdrawiam Was trzymajcie sie ciezarowki i nie tylko zajze znow za jakis czas moze z pomysłem na nowe tematy buziaki...

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-26, 16:10   

witam i ja :)
pochmurno dziś u nas i zimno, mąż przywiózł obiad, zjadł i pojechał na spotkanie, mam nadzieję że nie zajmie mu to dużo czasu, bo nie chce mi się samej siedzieć w domu,
dziś "pochłonęłam" już jedną książkę i jak tak dalej pójdzie to jeszcze w tym tygodniu będę musiała zamawiać następne :P
pocieszam się, że jeszcze niecałe 5 dni i wyzwolę nogę z niewoli ;)

Lusia 
Moderator

Wysłany: 2008-08-26, 16:44   

Wakacje zleciały masakrycznie szybko. Mam 3 siostrynauczycielki które co roku maja letnią labe i wszystkie treraz skrzeczą że czas do pracy.
Am nie miej wyrzutów że nie pisujesz-Ty masz maluszka i mnóstwo zajęć więc czuj sie podwójnie usprawiedliwiona. A kolki-oby na zawsze.
Myszka nie przepracowuj się a prasowanie oczywiście na siedząco? czy nie potraffisz tak(moja siostra np nie potrafi:-).
Mka szybko zleci-życze zdrówka.
Sylwiatko miłej pracy i pozytwnego nastawienia-chyba Tobie tego nie brakuje.

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2008-08-27, 06:55   

Witam - Lusia czasami i mi potrzeba....ale masz racje tymczasem mam duzo pozytywnej energii, tylko na forum mało czasu.
Dziś mam wolny dzień, miałam termin do lekarza i co? okazało sie, iż on na urlopie, a już wolny dzień wzięłam i teraz rozmyślam jak go rozplanować.
ale cudnie tak rano wstać, nigdzie się nie spieszyc, w piżamce na spokojnie sobie pić kawusie....
Miłego dnia WAM. Ja mam w planie sprzątanie mego nieładu- ale,,,,,,tymczasem mam okropnego lenia do tego.
Mka- widzę , że podobnie jak ja chłoniesz i to te same tytuły.
Później napisze, co warto jeszcze....

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-27, 07:44   

witajcie, sorki ze mnie wczoraj nei bylo ale w kompie mialam tyle wirusow ze maz nakrzyczal na mnie

am nie przejmuj sie ja sie zastanawiam jak to u mnie bedzie od pazdziernika :) wazne ze malemu przeszlo

mka lecz ta noge

Lusia ja na siedzaco nie umiem prasowac :) wiec robie to stopniowo

Ja juz od poniedzialku bede wstawala regularnie bo corcia do szkoly :) - az ciekawa jestem jak to bedzie

zaraz zbieram sie i ide na ogrod a potem na zakupy - corci ksiazki , no i buty

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-27, 12:17   

Sylwiątko, poroszę o ciekawe tytuły, bo sama nie chodzę do biblioteki tylko zamawiam przez internet i mąż odbiera, bo jak kazałam mu poszukać na regałach to stwierdził, że tam jest bałagan i nie może nic znaleźć i woli iść i kupić nowe :laugh: dobrze, że cywilizacja dotarła u nas do bibliotek :P
myszka028, oszczędzaj się, ja też nie potrafię prasować na siedząco i zaczyna się bać co będzie po zdjęciu gipsu bo trochę mi się uzbierało, co prawda mąż część poprasował ale kazałam tylko najpotrzebniejsze rzeczy bo i tak wszystko na jego głowie przez dwa tygodnie
u nas dalej brzydka pogoda i samopczucie mam tak samo pochmurne :cool:

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-27, 18:14   

my juz po wszystkim :)

ksiazki kupione - ale ciezkie ze tornister to chyba rodzice maja dzwigac a nie dziecko :)
buty na rozpoczecie kupione, ale adidasy czy pantofle to dopiero w sobote bo ze mna nie chce kupowac tylko z tata :)

pogoda jak dla mnie w sam raz - jak pisala sylwiatko czuc juz jesien :)

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-28, 18:59   

witam wieczorkiem, właśnie wróciliśmy po całodziennej podróży:) było całkiem fajnie tylko pogoda mogła być lepsza, posiedzieliśmy trochę nad zalewem wiślanym we Fromborku ale deszcz nas przegonił, zjedliśmy smażoną rybkę - no właśnie rybka była taka sobie za to cena zabójcza, nawet nie wiemy czym to było dyktowane, za dwie porcje sandacza (nieduże), chleb i surówki zapłaciliśmy 49 zł, mąż stwierdził, że nie dziwi się coraz mniejszej ilości wczasowiczów w tamtych rejonach bo tyle to płaciliśmy za obiad 2-daniowy w Zakopanem i to bardzo smaczny :cool:
ale poza tym wypad się udał, nie musiałam siedzieć cały dzień w domu :P

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-28, 19:25   

a ja wlasnie wrocilam niedawno z pod skoczni

jak wiecie sa zawody a dzisiaj byly kwalifikacje :)
bylam na miescie bo jak pisalam nie kupilam corci pantofli do szkoly ale jak nie numer to buty

pogoda byla super i dosiedzialysmy dokad nam sie zimno nie zrobilo

Lusia 
Moderator

Wysłany: 2008-08-28, 20:02   

U mnie dziś malowanie-etap ostatni z palnowanego-kuchnia.Mam już dosyć-sprzatnie i sprzątanie.Czasu mało, nie mam do tego alptopa bo luby zabrał do Warszawy więc znowu pasozytuje u brata. za miesiąć odcinają nat, za 1,5 miesiaca braciszek wylatuje z ,,gniazda" z komputerem wiec...ale to dopiero za miesiąc.
Moze jak jutro popada to bede miaął czas na forum bo dziś to już oczy na zapałki.
Pozdrowiuchny.

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-08-29, 06:48   

witajcie piatkowo - u nas pochmurnie i zaraz pewnie lunie??

Ide zrobic mezulkowi sniadanie przed praca , jeszcze sie do was odezwe

Lusia 
Moderator

Wysłany: 2008-08-29, 07:42   

To już ostatnie tchnienia sierpnia-szkoda.
Wstałam sobie dizś trochę póxniek, wszystko mnie boli po wczorajszej gimnastyce ale rozchodzi się.
Dla odmiany dziś boli mnie psakudnie głowa-chmurzy się-pewnie szykuje sie zmiana pogody.
Jutro rodzinny grill na pożegnanie wakacji.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi