|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
|
Prezent dla chłopaka... |
| Autor |
Wiadomość |
CiekawaM
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-09-22, 22:01 Prezent dla chłopaka...
|
|
|
Witam!
Mam nadzieję, że mi pomożecie?
Za kilka dni mija 1,5 roku jak jesteśmy razem i chciałam kupić swojemu chłopakowi jakiś prezent albo zrobić jakąś wyjątkową niespodziankę...
Macie może jakiś pomysł na spędzenie tego dnia w jakiś niezwykły sposób?
Z góry dziękuję za odpowiedzi... |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-09-23, 07:28
|
|
|
Wiesz jaby ni ebylo to nie pelna "rocznica" ale jak tak chcesz to moze jakis wspolny wypad do kina na film a potem na jakas kolacyjke...., lub np kup mu jakis prezencik w postaci przytulanki z imieniem lub cos podobnego... |
|
|
|
 |
mesta
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-11-03, 19:43
|
|
|
To zależy co Twój ukochany lubi Możesz mu uczynić romantyczny wieczór we dwoje...i wypełnić go różnymi atrakcjami. Dla ciała i dla zmysłów. Opcji jest wiele
Albo, jeśli chcesz coś kupować, to kup mu coś, co go ucieszy- na przykład coś, co jest związane z jego hobby.
Ja swojemu na naszą pierwszą rocznicę kupiłam wypasiony akumulator. Do samochodu. |
|
|
|
 |
Bardotka
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-11-04, 11:59
|
|
|
Ja mojemy facetowi kupiłam gsp-wiedziałam, że chce tylko zawsze mu było szkoda kasy. Jakis tani, Mio za niecałe 400 zł ale był bardzo zadowolony. To mało romantyczne, wiem ale faceci lubią zabaweczki, mój jest gadżeciarzem i woli tego typu prezenty niż romantyczne wieczory, niestety |
|
|
|
 |
mesta
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-11-04, 16:01
|
|
|
Romantyczny wieczór to chyba najmniej kosztowny prezent Zawsze można go popełnić. I nie muszą być schaby pieczone i nie wiadomo co jeszcze.
A czy MIO to mało romantyczny prezent? Jeśli napisze się karteczkę typu " żebyś zawsze znalazł drogę do mnie"- to też może być romantyczny. Mój się z akumulatora bardzo cieszył. Ale chyba najważniejsze są intencje, wzajemne wspieranie. Prezent praktyczny nie znaczy- mało romantyczny |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|