|
Plotkujemy w lutym |
| Autor |
Wiadomość |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-03, 15:45 Plotkujemy w lutym
|
|
|
Z małym opóźnieniem zaczynamy luty . Wczoraj zaczęło u nas wiać, całe szczęście już się trochę uspokoiło a nawet nieśmiało wygląda słonecko.
Malo czasu wolnego coś ostatnio mam. A tu też coś cichutko . |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
teresa
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-04, 19:13
|
|
|
U nas było dzisiaj bardzo słonecznie i oby tak dalej +5.Rzeczywiście pusto tu u nas.
Byle do wiosny
Miłego wieczoru |
_________________ Przyjaciele nie są zainteresowani burzami jakie przeżywasz,ale chętnie korzystaja z Twego okrętu |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-04, 19:24
|
|
|
| U nas też ładnie świeciło słoneczko i było dość ciepło. Jeździliśmy dziś trochę po naszym pięknym województwie i śniegu jest co niemiara aż strach myśleć co będzie się działo jak zacznie szybko topnieć, ale teraz wygląda rewelacyjnie. |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
Sjesta
Nowa Forumowiczka Sjesta Time

|
Wysłany: 2010-02-04, 21:17
|
|
|
| u nas w Łodzi też słońce,ale śnieg czasem pada,wszędzie biało |
|
|
|
 |
teresa
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-05, 11:13
|
|
|
Witam
U nas dzisiaj słoneczka trochę mniej ale jest +7,sniegu też mamy bardzo dużo.Zaraz wybieram się na zakupy,połażę trochę po marketach i portfel zrobi się cieńszy .
Trzeba pomyśleć o walentynkach i niedługo mój syn ma urodziny a na samym początku marca mąż,więc portfel troche schudnie.
Miłego Dnia |
_________________ Przyjaciele nie są zainteresowani burzami jakie przeżywasz,ale chętnie korzystaja z Twego okrętu |
|
|
|
 |
am***
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-05, 16:50
|
|
|
Witam po dłuzszej przerwie!Nie miałam neta kilka dni pozniej jakoś czasu teraz mam chwilkę bo mały spi a jka nie spi to ja nie mam jak wejsc na forum bo mi majstruje przy kompie i musi byc wyłączony!U nas bez większych zmina zima ostra chociaz wczoraj i dziś było pieknie siweciło slonko i zaliczylismy długi spacerek!Mam troszkę do poczytania wiec sie juz za to zabeiram moze wieczorem do was wstąpie
pozdrawiam |
|
 |
teresa
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-06, 14:04
|
|
|
Witam.
Witaj am***miło Cię zobaczyć Tak to już jest z małym dzieckiem-samo życie,na nic nie ma się wystarczająco czasu.Dziecko i dom pochłania nam cały czas.
Ja co prawda rozmawiam z moją córką codziennie na skaypie chociaż przez malutką chwilę,ale ona przy dwójce smyków wogóle zapomina jak się nazywa Na szczęście starszy już zdrowy a malutek rośnie jak na drożdżach.Od 1 marca starszy pójdzie do przedszkola na 4 godziny,zięć będzie go woził i o 12-tej przywoził do domu i i sam przez to będzie o godzinę dłużej pracował.Dobrze że u nich jest godzinna przerwa na lunch,wielu ojców z jego firmy tak robi ze swoimi maluchami,zresztą jego firma parcytypuje w kosztach utrzymania tego przedszkola przez co rodzice płacą mniej.
Miłego weekendu bo ja znikam do Czech z synem na narty/ja nie jeżdżę na nartach ale chociaż popatrzę / |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-07, 17:48
|
|
|
am***, już się zaczęłam martwić bo tak długo nie było Ciebie widać, miło Ciebie widzieć z powrotem ,,
wczoraj byliśmy trochę na studniówce , mąż robił swojej siostrzenicy zdjęcia ,
dziś trochę porobiliśmy porządków w domku i teraz odpoczywamy |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
am***
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-08, 12:09
|
|
|
Witam u mnie znów zima od samego rana pad śnieg mam juz go dość!Mały własnie spi więc mam chwilkę dla Was:) mąż w pracy będzie dopiero ok 21
Myslałm,że uda mi sie zaliczyc spacerek z małym ale chyba musimy zostac w domku!
Nie mam pomysłu na obiad a raczej na obiado-kolację mam piersi z kurczaka makaron i brokuły oraz pomidory w puszce i nie wiem co z tego wyczarowac haha...
Pozdrawiam Was i zycze Miłego Dnia |
|
 |
teresa
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-08, 15:32
|
|
|
Witam
U mnie też zima,prószy delikatnie śniegiem no i jest trochę mrozu- zima nie odpuszcza.
Bawiłam sie świetnie,popijaliśmy grzane winko i fajna kawusię.Syn z synową wyjezdzili się na nartach aż już wczoraj po południu mieli dość.Dojechali do nas nasi czescy znajomi,w sobotę byliśmy na dancingu-jednym słowem było bardzo fajnie.
am może zrób makaron z dobrym pomidorowym sosem a w nim podsmażone kawałki kurczaka.Możesz też zrobić kurczaka z brokułami,albo kotleciki z piersi i do nich brokuły.
Chyba już coś wymyśliłaś
Miłego dnia. |
|
|
|
 |
am***
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-09, 12:43
|
|
|
teresko--zrobiłam maakron penne z kirczakiem i brokułami isosm beszamelowym było pyszne po pprostu pace lizac
Dzis znów pada śnieg-masakra ta zima chyba od nas nie odejdzie Mały spi więc mam chwilkę dla sibie i szukam jakiegoś fajnego klubu w moich okolicach bo chcemy sie wybrac zw sobotę z okazji Walentynek i bratowa ma urodziny wiec idziemy gdzies calą paczką!Mam nadzieję,że bedzie fajnie bo jakoś ostatnio nie mam ochoty nigdzie wychodzic a jak juz wyjdę to nie bawię sie zbyt dobrze
pozdrawiam i zyczę miłego dnia |
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-12, 08:43
|
|
|
Od wczoraj bez przerwy pada u nas śnieg, wiadomo od razu masakra na drogach i chodnikach . Czasu brakuje mi na wszystko, ciągle gdzieś trzeba jechać, coś załatwić. Ale widzę, że nie tylko ja .
Ja chcę już wiosny!!! |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
teresa
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-12, 15:57
|
|
|
Witam
U nas było lekko plusowo i nawet przedzierało się chwilami słoneczko przez chmury.
Jest całkiem przyjemnie ale ja też już chcę wiosny.
Nic nowego sie nie dzieje- no i bardzo dobrze,sprzątanie,pranie,prasowanie i w przerwach jakaś kawka samotnie albo z sąsiadką lub koleżanką.
Miłego Dnia |
|
|
|
 |
deizy
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-13, 12:16
|
|
|
| witam was,znalazłam troche czasu zeby zajrzec do was ,u mnie jkos tak czs szybko leci że nie mam czasu nawet właczyc kompa na chwile.Dzieci ostatnio troche chorowały,a ja razem z nimi.pozdrawiam was cieplutko. |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-02-13, 12:33
|
|
|
Witaj deizy . U nas trochę pochmurno ale dość ciepło. Posprzątałam już w domku, jeszcze planujemy zrobic faworki a wieczorkiem jedziemy po kuzynów bo jutro rano planujemy jechać do oceanarium do Gdyni . Miejmy nadzieję, że pogoda jakoś drastycznie się nie pogorszy. |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
|
|