IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: myszka028
2010-03-12, 11:43
Plotkujemy w lutym
Autor Wiadomość
deizy 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-13, 12:36   

mka zazdroszcze ci wyprawy do gdyni -bawcie sie dobrze

teresa 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-13, 12:55   

Witam.Witaj deizy
U mnie lekko plusowo ale pochmurno.Już posprzątałam,obiad zrobiony,upiekłam mrówkowca z białek po pączkach i faworkach,dodałam do niego trochę orzechów i polałam polewą czekoladową,wierzch też posypałam orzechami-zapraszam.Mąż w pracy i najgorsze bo jutro też musi pracować.Dzisiaj trochę wieczorkiem posiedzimy z parą przyjaciół,może też i troche potańczymy :nuts: ,zrobimy sobie wcześniejsze walentynki :laugh:
Miłego dnia
mka bawcie się dobrze

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-13, 17:43   

dziękuję dziewczyny, mamy zamiar dobrze się bawić :P , Wam też życzę dobrej zabawy w walentynki :P

am*** 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-15, 12:52   

Witam poniedziałkowo!Nie lubie poniedziałków blee
My byliśmy w sobtę na imprezce było nawet nawet w skali od 1-10 daje 7 haha!
U mnie pada śnieg juz chyba 4 dzien masakra ale mrozu chyba nie ma bo widzę i słyszę jak z dachu spada śnieg!Maly teraz spi więc mam chwilkę dla siebie ale zaraz idę konczyc obiadek :)
Pozdrawiam i życzę przyjemnego tygodnia :)

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-16, 12:14   

witajcie, dawno do was nie zagladalam ale z jednej strony lenistwo a z drugiej za duzo mam teraz spraw w domu na glowie i tak nie bardzo mam czas :) - ma nadzieje ze mi jednak wybaczycie
pomalutku postaram sie nadrobic zaleglosci w czytaniu i sama napisze co tam u mnie
jak na razie to mam chwilke w pracy ale zaraz musze zabrac sie do roboty wiec za dlugo nie pisze tylko poczytam i "spadam"
milego dnia

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-16, 17:17   

Nam niedzielny wyjazd udał się lepiej niż zakładaliśmy :) . Oceanarium robi wrażenie, piękne kolory rafy koralowej, cudowne i dziwne zwierzęta. Na nas największe wrażenie zrobiła anakonda zielona, cudna i ogromna. Jak się zbiorę to wstawię zdjęcia na fotosik.

teresa 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-17, 12:24   

Witam
W poniedziałek i wtorek byliśmy we Wrocławiu,szukaliśmy dla syna mieszkania bo od 1 lutego musi sie tam przeprowadzić.Zmienia pracę na trochę więcej płatną ale za to mieszkania są tam strasznie drogie.Wrocław jest drugi po Warszawie z cenami mieszkań.W sumie mamy na oku kilka , syn sie musi dobrze zastanowić.Kuzynka i jej dzieci obiecały rozglądać się za czymś tańszym a może nawet za jakimś w przystępnej cenie domku pod Wrocławiem.Pożyjemy - zobaczymy.Jak nas nie było zalało nam mieszkanie.Woda ominęła sąsiada nad nami i przelała się przez mieszkanie moje,parter aż do suszarni w piwnicy.Lało się z dachu a dopiero 4 lata temu był robiony dach.Mam zalany sufit,cały szczytowy róg pokoju,trochę kuchnię i garderobę- straszne bo w czasie gdy byliśmy u córki syn z synową całe mieszkanie nam odnowili- zrobili nam prezent mikołajkowo gwiazdkowy.Płakać się chce.
Miłego dnia.

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-19, 15:31   

teresa, współczuję, musisz teraz żądać od spółdzielni żeby pokryła koszty remontu, co do cen we Wrocławiu to faktycznie nie są niskie ale myślę, że syn jak już zamieszka w mieście to znajdzie coś w przystępnej cenie, najgorzej jest jak trzeba znaleźć w ciągu tygodnia czy dwóch, sama już to przerabiałam :) ,
a my się trochę nudzimy, jak to zawsze zimą i postanowiliśmy wybrać się w marcu do teatru w Warszawie na jakąś ciekawą sztukę bo u nas niestety biednie z repertuarem,
ciepło się zrobiło, wszędzie dużo wody a to dopiero początek :unsure:

teresa 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-19, 15:55   

Witam
dopiero co usiadłam z kawką,zrobiłam sobie dzień pracy :nuts:
Ponieważ do południa było bardzo ciepło+9 stopni przebrałam i wywietrzyłam pościel,zrobiłam pranie,posprzątałam calutkie mieszkanie,zrobiłam pierogi/część zamroziłam/i ogólnie jestem padnięta.Teraz zaczął u nas padać deszcz :sad: jakby tej wody ze śniegu było mało.
mka co mi z odszkodowania jak muszę na nowo kłaść gipsar a wiesz jak się kurzy przy jego szlifowaniu,a miałam już tak ładnie,czyściutko,cieszyłam się że ominęła mnie praca sprzątającej po malowaniu.Jestem załamana,dobrze,że nie muszę malować całego mieszkania/tylko stołowy,kuchnię i garderobę/ale co się narobimy to ;nasze;
Teraz musimy te ściany dobrze wysuszyć i w marcu zbicie odpadającego gipsaru i malowanko. :sad2: Wstyd kogoś wpuścić do mieszkania :nuts:
Miłego dnia.

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-20, 21:31   

tereska ale chociaż zwrócą za materiały i może robociznę, niestety za sprzątanie się nie uda ;)
my dziś byliśmy ze znajomą na obiedzie w chińskiej restauracji, później przenieśliśmy się do herbaciarni na pyszną szarlotkę i kawkę :) ,
w dzień jest ciepło i śniegu już na chodnikach praktycznie nie ma, ale za to teraz jest przymrozek i kiepsko się jeździ,

teresa 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-21, 18:55   

witam
oj dzisiaj było prawdziwe przedwiośnie,pogoda śliczna skłaniająca do spacerów co też uczyniliśmy.Zaraz po obiedzie wybraliśmy sie na spacer do parku zdrojowego ale ze względu na ilość śniegu nie wszędzie dało się dojść,więc trochę połaziliśmy,posiedzieliśmy w słoneczku na ławeczce i wreszcie skończyliśmy wycieczkę w kawiarni na kawce i kremie.
Miłego wieczoru.

am*** 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-02-25, 14:57   

Witam :) u mnie mało czasu na neta od 3 dni mamy piekną wiosenną pogode więc korzystamy bo nie wiemy czy juz tak zostanie czy wróci zima-oby nie! :)
U mnie ogolnie po staremu dzięki takiej pogodzie wracają chęci do życia :)
mk,tereska,myszka,deizy itd co tam u Was?? myslę,że tez macie taką piekną pogode dlatego Was nie ma :P
pozdrawiam i zyczę dużo słoneczka

milena 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2010-03-01, 15:24   

I po pogodzie... :stick: a już tak fajnie było cieplutko i to słoneczko za oknem eh doła złapałam jak pomyśle, że zima jeszcze wraca

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi