IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: myszka028
2008-12-03, 22:33
Listopadowe gadanie...
Autor Wiadomość
skrzywdzona 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-11-13, 21:11   

Dlaczego nie chcecie mi pomóc tylko na siłe wyganiacie do psycho?
Ostatnio zmieniony przez skrzywdzona 2008-11-13, 21:23, w całości zmieniany 2 razy  

Magdzia1980 
Mała Dziewczynka
nie-mama

Wysłany: 2008-11-14, 16:56   

ZŁA JESTEM BO MI SIE AUTO Z>>>>>ŁO!

Caluj jesli ci dziewczyna nie zabrania calowania. Caluj rowniez wtedy, kiedy ci zabrania.

am*** 
Forumowa Kobieta

Wysłany: 2008-11-14, 20:03   

skrzywdzona, chyba nie jestesmy w stanie ci pomoc,to "robota"dla kogos kto jest w stanie Ci pomoc czyli dla psychologa...

Witam dawno mnie nie było ale jakos brak czasu moj mały znmow chory tym razem zapalenie oskrzeli :( dostaje dwa razy dziennie zastrzyki i juz jest poprawa ale nie moge patrze jak płacze przy nich chociaz muszę stwierdzic ze i tak jest twardy bo popłacze tylko chwilkę :) mam sporo czytania po mału postaram sie nadrobic pozdrawiam :)

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-11-14, 20:06   

skrzywdzona jak my ci mamy pomoc skoro ty i tak nas nie sluchasz (nie czytasz tego co piszemy) - my ci nie pomozemy w zaden inny sposob niz rozmowa z psychologiem - bez wzgledu na to co napiszemy ty i tak to negujesz

a ja dzisiaj dostałam wózej i jak bedzie tylko ladna pogoda to wyruszamy na krotki spacer :)
dzisiejszy dzien byl dl amnie okropny znowu mialam napady zimna i goraca :( nabilo mi tak w piersi pokarmu ze nie moglam sobie poradzic ale juz na wieczor jest ok

a tak na marginesie kolezanki "swieze" matki jezeli karmicie piersia to czy waszym pociechom ulewa sie?? bo mojej ostatnie 3-4 dni ciagle i troche sie boje a dodatkowo sa momenty gdzie naciaga ja ja na wymioty (tak to wyglada)

no dobra , teraz ona spi ale zaraz sie pewnie obudzi i trzeba bedzie ja ukapac - aaa ja wczoraj pierwszy raz ja sama kapalam (przy pomocy strszej corci :) )

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-11-14, 21:02   

witam wieczorkiem :) , my już po podróży, już nawet zdążyłam poplotkować z bratową :) , lecę czytać i wracam do towarzystwa :)

Lusia 
Moderator

Wysłany: 2008-11-17, 09:27   

Cześc dziewczyny.Mam dostęp do neta ale ne na tyle zeby czytać wszstko i rozpisywac się. Pozdrawiam was wszystkie i mam nadziejeże już niedługo wróce.

Doti129 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-11-17, 16:59   

co bedzie jak ta głupia zima przyjdzie? . Nie chce jej tu. Brrrrrrrrrr!

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-11-17, 17:26   

Lusia, fajnie Ciebie widzieć chociaż przez chwilkę :) ,
strasznie dziś u nas wieje i temperatura niezbyt wysoka, dobrze że nie musiałam dziś nigdzie wychodzić,

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-11-19, 16:41   

witam :) , w końcu znalazłam trochę czasu, jakoś się tak złożyło, że ostatnio troszkę go brakowało,
wczoraj śnieg u nas padał, całe szczęście dziś zniknął :)
widzę, że Myszka znalazła trochę czasu i posprzątała :) , trochę się tego ostatnio tu pojawia niestety

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-11-19, 16:47   

witajcie
Lusia milo ze nas odwiedzasz oby jak najszybciej i czesciej
u nas chyba snieg na dluzej juz zawital
dzisiaj bylam z mala u lekarza i okazalo sie ze ma kolki i z tego powodu jest mi bardzo przykro bo staralam sie jak moglam, ale wiem ze sa dzieci z tendencja do kolek i to nie uniknione :(
dostala czopki i byla tak dzielna jak jej moj zakladal ze nawet nie zaplakala - teraz zasnela i mam chwilke dla forum :)
widze ze musze paru uzytkownikow pousuwac bo "zasmiecaja" nam forum :)
no dobra teraz ide poczytac dalej i jeszcze moze zajrze
zycze milego popoludnia

am*** 
Forumowa Kobieta

Wysłany: 2008-11-20, 16:14   

witam :) i juz ciemno :( ja cały dzien siedze z małym sama w domku od 11 do 21 :( i juz brak mi pomysłow jak miło go spędzic na spacerek raczej nie da rady isc moze gdyby nie padało to na poł godzinki ale pada i ogolnie jest brzydko! takie dni gdzie o 15 jest juz ciemno działają na mnie strasznie jestem senna i w ogole nic mi sie nei chce cos tu pusto dzis na forum czy na Was tez tak działa ta pogoda??

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-11-20, 17:08   

am***, na mnie tak samo działa taka pogoda, nic się nie chce robić a jak nic nie robię to jestem zła, że tak leniuchuję i tak w kółko, dziś nie dość że cały dzień pada to jeszcze strasznie wieje,
dziś trochę posprzątałam jutro dokończę bo znów na weekend wyjeżdżamy - mąż się szkoli :)

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-11-20, 21:48   

u nas dzisiaj padalo i wieje - znowu idzie halny
jutro ide do swojego lekarza na konsultacje czy te leki ktore dostalam sa ok dla malej - to taki "rodzinny" lekarz bez ktorego zadna choroba dziecka sie nie obejdzie :)
a tak poza tym to nic ciekawego

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-11-22, 13:35   

witam w słoneczną sobotę :) , mroźno dziś rano tu było, a wczoraj jak jechaliśmy wieczorem to był przymrozek i jedna wielka ślizgawka na asfalcie, więcej niż 20 km na godzinę nie szło jechać, jeszcze tak długo nie pokonywaliśmy tej trasy ale najważniejsze, że dojechaliśmy cało :)
miłego weekendu życzę :)

am*** 
Forumowa Kobieta

Wysłany: 2008-11-22, 20:48   

witam nie u mnie nic nowego i nic ciekawego zmiana tylko taka ze zima na całego i śnieg ciągle pada :) pozdrawima i zycze miłej soboty :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi