Zamknięty przez: myszka028 2008-12-03, 22:33 |
Listopadowe gadanie... |
| Autor |
Wiadomość |
skrzywdzona
Mała Dziewczynka

Wiek: 16 Dołączyła: 17 Lip 2008 Posty: 99 Skąd: nie powiem
|
Wysłany: 2008-11-13, 21:11
|
|
|
| Dlaczego nie chcecie mi pomóc tylko na siłe wyganiacie do psycho? |
_________________ Zrobisz dla mnie wszystko? To wejdź na najwyższą możliwą górę i skacz! |
| Ostatnio zmieniony przez skrzywdzona 2008-11-13, 21:23, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Magdzia1980
Mała Dziewczynka nie-mama

|
Wysłany: 2008-11-14, 16:56
|
|
|
| ZŁA JESTEM BO MI SIE AUTO Z>>>>>ŁO! |
|
 |
am***
Forumowa Kobieta

|
Wysłany: 2008-11-14, 20:03
|
|
|
skrzywdzona, chyba nie jestesmy w stanie ci pomoc,to "robota"dla kogos kto jest w stanie Ci pomoc czyli dla psychologa...
Witam dawno mnie nie było ale jakos brak czasu moj mały znmow chory tym razem zapalenie oskrzeli dostaje dwa razy dziennie zastrzyki i juz jest poprawa ale nie moge patrze jak płacze przy nich chociaz muszę stwierdzic ze i tak jest twardy bo popłacze tylko chwilkę mam sporo czytania po mału postaram sie nadrobic pozdrawiam |
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-11-14, 20:06
|
|
|
skrzywdzona jak my ci mamy pomoc skoro ty i tak nas nie sluchasz (nie czytasz tego co piszemy) - my ci nie pomozemy w zaden inny sposob niz rozmowa z psychologiem - bez wzgledu na to co napiszemy ty i tak to negujesz
a ja dzisiaj dostałam wózej i jak bedzie tylko ladna pogoda to wyruszamy na krotki spacer
dzisiejszy dzien byl dl amnie okropny znowu mialam napady zimna i goraca nabilo mi tak w piersi pokarmu ze nie moglam sobie poradzic ale juz na wieczor jest ok
a tak na marginesie kolezanki "swieze" matki jezeli karmicie piersia to czy waszym pociechom ulewa sie?? bo mojej ostatnie 3-4 dni ciagle i troche sie boje a dodatkowo sa momenty gdzie naciaga ja ja na wymioty (tak to wyglada)
no dobra , teraz ona spi ale zaraz sie pewnie obudzi i trzeba bedzie ja ukapac - aaa ja wczoraj pierwszy raz ja sama kapalam (przy pomocy strszej corci ) |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-11-14, 21:02
|
|
|
witam wieczorkiem , my już po podróży, już nawet zdążyłam poplotkować z bratową , lecę czytać i wracam do towarzystwa |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
Lusia
Moderator

Wiek: 29 Dołączyła: 22 Lut 2006 Posty: 427 Skąd: lubelskie
|
Wysłany: 2008-11-17, 09:27
|
|
|
| Cześc dziewczyny.Mam dostęp do neta ale ne na tyle zeby czytać wszstko i rozpisywac się. Pozdrawiam was wszystkie i mam nadziejeże już niedługo wróce. |
|
|
|
 |
Doti129
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-11-17, 16:59
|
|
|
| co bedzie jak ta głupia zima przyjdzie? . Nie chce jej tu. Brrrrrrrrrr! |
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-11-17, 17:26
|
|
|
Lusia, fajnie Ciebie widzieć chociaż przez chwilkę ,
strasznie dziś u nas wieje i temperatura niezbyt wysoka, dobrze że nie musiałam dziś nigdzie wychodzić, |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-11-19, 16:41
|
|
|
witam , w końcu znalazłam trochę czasu, jakoś się tak złożyło, że ostatnio troszkę go brakowało,
wczoraj śnieg u nas padał, całe szczęście dziś zniknął
widzę, że Myszka znalazła trochę czasu i posprzątała , trochę się tego ostatnio tu pojawia niestety |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-11-19, 16:47
|
|
|
witajcie
Lusia milo ze nas odwiedzasz oby jak najszybciej i czesciej
u nas chyba snieg na dluzej juz zawital
dzisiaj bylam z mala u lekarza i okazalo sie ze ma kolki i z tego powodu jest mi bardzo przykro bo staralam sie jak moglam, ale wiem ze sa dzieci z tendencja do kolek i to nie uniknione
dostala czopki i byla tak dzielna jak jej moj zakladal ze nawet nie zaplakala - teraz zasnela i mam chwilke dla forum
widze ze musze paru uzytkownikow pousuwac bo "zasmiecaja" nam forum
no dobra teraz ide poczytac dalej i jeszcze moze zajrze
zycze milego popoludnia |
|
|
|
 |
am***
Forumowa Kobieta

|
Wysłany: 2008-11-20, 16:14
|
|
|
witam i juz ciemno ja cały dzien siedze z małym sama w domku od 11 do 21 i juz brak mi pomysłow jak miło go spędzic na spacerek raczej nie da rady isc moze gdyby nie padało to na poł godzinki ale pada i ogolnie jest brzydko! takie dni gdzie o 15 jest juz ciemno działają na mnie strasznie jestem senna i w ogole nic mi sie nei chce cos tu pusto dzis na forum czy na Was tez tak działa ta pogoda?? |
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-11-20, 17:08
|
|
|
am***, na mnie tak samo działa taka pogoda, nic się nie chce robić a jak nic nie robię to jestem zła, że tak leniuchuję i tak w kółko, dziś nie dość że cały dzień pada to jeszcze strasznie wieje,
dziś trochę posprzątałam jutro dokończę bo znów na weekend wyjeżdżamy - mąż się szkoli |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-11-20, 21:48
|
|
|
u nas dzisiaj padalo i wieje - znowu idzie halny
jutro ide do swojego lekarza na konsultacje czy te leki ktore dostalam sa ok dla malej - to taki "rodzinny" lekarz bez ktorego zadna choroba dziecka sie nie obejdzie
a tak poza tym to nic ciekawego |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-11-22, 13:35
|
|
|
witam w słoneczną sobotę , mroźno dziś rano tu było, a wczoraj jak jechaliśmy wieczorem to był przymrozek i jedna wielka ślizgawka na asfalcie, więcej niż 20 km na godzinę nie szło jechać, jeszcze tak długo nie pokonywaliśmy tej trasy ale najważniejsze, że dojechaliśmy cało
miłego weekendu życzę |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
am***
Forumowa Kobieta

|
Wysłany: 2008-11-22, 20:48
|
|
|
witam nie u mnie nic nowego i nic ciekawego zmiana tylko taka ze zima na całego i śnieg ciągle pada pozdrawima i zycze miłej soboty |
|
 |
|
|