|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
Przesunięty przez: mka 2009-12-03, 18:11 |
Lipcowe pogaduchy :) |
| Autor |
Wiadomość |
am***
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-01, 17:44 Lipcowe pogaduchy :)
|
|
|
No dziewczyny i mamy juz lipiec
ja dziś od rana byłam nad wodą z małym zabrała nas moja kolezanka pozniej pojechałam do mamy na kawkę teraz robię obiado-kolację dla męża mały spi ale pewnie sie obudzi jeszcze! za tydzien wyjezdzamy na urlop juz nie mogę sie doczekac a za 23 dni pierwsze urodziny Filipka kurczę jak to zleciało zycze miłego wieczoru
aha u mnie dzis był straszny upał pozniej troszkę popadało a teraz znów straszna duchota... |
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-01, 19:20
|
|
|
witajcie u nas duchota niesamowita, burza przeszla i polalo znowu
bylam z corcia u okulisty i niestety bedzie miala okularki na stale i co pol roku kontrola
wiecie co jest taka duchota ze nawet myslec mi sie nie chce |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-01, 20:17
|
|
|
witam, nam się w końcu udało wrócić do domku , teraz siedzimy w męża papierkach i kończymy miesiąc ,
duszno i u nas było cały dzień, zresztą teraz też, miało popadać ale narazie cisza |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
teresa
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-02, 07:50
|
|
|
Witam.
U mnie dzisiaj już jest +29,duszno bardzo.Po tych deszczach rośliny się gotują w ziemi.Wczoraj na działce wzięłam się za koszenie trawy i padłam jak kawka Po południu przeszła burza,ale nawet znośna.Deszczu nie za wiele,więcej chyba lało i były wyładowania atmosferyczne w górach bo widać było straszne błyskawice i słychać było grzmoty.Dzisiaj też napewno nie będzie spokojnie.Noc była bardzo duszna,pomimo otwartych okien nie można było spać.Po tym tygodniu szarej rzeczywistości/padało i nie było słonka/jakoś ta temperatura nie bardzo mi odpowiada.
Miłego dnia.
Żyj kolorowo- chwilą tęczową,
chwyć każdy dzień dopóki trwa...
i ciesz się Twego życia przygodą,
życie masz jedno a czas tak gna..... |
_________________ Przyjaciele nie są zainteresowani burzami jakie przeżywasz,ale chętnie korzystaja z Twego okrętu |
|
|
|
 |
am***
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-02, 10:35
|
|
|
Witam u mnie duszno gorąco i chyba dziś znów troszkę sobie popada...
mały śpi ja zaraz biorę sie za sprzątanie i naszykuje sobie obiadek a pozniej spacerek do wieczorka i tak zleci kolejny dzien a jutro jedzimy chyba nad wodę na cały dzionek mąż ma wolne więć\c nie bęziemy siedziec w domku...
zycze miłego dnia |
|
 |
teresa
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-02, 19:21
|
|
|
Kiedy zmrok przyćmi dzień,
gwiazdy skrzą,czas na sen w ramionach noc tuli Cię.
Bo gdy rankiem zbudzi Cię
w barwach tęczy ciepły dzień
w sercu Twym zostanie miły sen.
Spokojnego wieczoru i DOBRANOC |
_________________ Przyjaciele nie są zainteresowani burzami jakie przeżywasz,ale chętnie korzystaja z Twego okrętu |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-02, 19:35
|
|
|
witam , u nas też strasznie duszno i narazie nie zapowiada się żeby popadało, mamy nareszcie lato, trochę intensywne ale lepsze to niż niskie temperatury ,
w końcu trochę posprzątałam w domku, zrobiłam obiadek, chciałam zrobić pranie ale okazało się że pralka się popsuła, wezwaliśmy pana który stwierdził że to prawdopodobnie sterownik i trzeba wezwać autoryzowany serwis a naprawa może kosztować ok. 500 zł, no i jeśli tak będzie to kupujemy nową bo ta ma 3 lata i już raz miała wymieniany ten sterownik , teraz wysłałam męża na działkę żeby podlał warzywka, jutro rano znów musimy jechać w traskę, mam nadzieję że weekend będziemy mieli wolny |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
teresa
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-03, 09:23
|
|
|
Witam.
U mnie jest bardzo cieplutko,oby obyło się bez burz.Od tych deszczy poginął nam na działkach całkowicie posiany koperek.Nikt nie ma na działce kopru,zaszkodził mu pewnie nadmiar wody.Muszę siać od nowa,nie wiem czy zdąży urosnąć do czasu zbioru ogórków,jak nie to muszę kupować,i tak corocznie siałam w lipcu,sierpniu na zbiór zimowy/do zamrożenia/Cukinie,kabaczki i patisony nie trochę pożółkły ale kwitną więc chyba coś z nich będzie.Ogórki mają się całkiem dobrze,już mam zalążki malutkich ogóreczków.
am sobie powczasuje,życzę milutkiego i słonecznego urlopu.
mka jak zwykle zwiedza kraj ,no rzeczywiście jak taka droga naprawa pralki to lepiej kupić nową,bez niej to ani rusz,jest bardzo potrzebna.
Miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-03, 10:15
|
|
|
Witam , część wyjazu przełożyliśmy na poniedziałek bo jest strasznie gorąco i nie mamy jakoś nastroju żeby cały dzień spędzić w drodze, tak więc jedziemy dopiero po południu , nie chce mi się nawet gotowac obiadu ale przydałoby się coś zjeść przed wyjazdem |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
teresa
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-03, 20:57
|
|
|
Już dawno słonko jest za chmurami,
ciemność nadchodzi dużymi krokami.
Zza ściany słychać ludzkie chrapanie,
gwiazdki mrugają na przywitanie.
Wskakuj do łóżka,miej słodki sen,
bo jutro czeka Cię napewno wspaniały dzień.
Dobrej i spokojnej nocy |
|
|
|
 |
teresa
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-04, 19:27
|
|
|
Witam
Gorąco,ładna letnia pogoda to odpoczywacie.Ja byłam na lecie kwiatów w Otmuchowie ale wcześniej byliśmy nad jeziorem.Odpoczywałam po trudach całego tygodnia Lato kwiatów jest co roku w pierwszy weekend lipca,są wystawcy kwiatów,krzewów,najróżniejszych roślin,oczka wodne i do nich lilie,rybki,różna roślinność do oczek.Są stoiska z biżuterią,galanterią i różnościami skończywszy na butach i odzieży.Można kupić wszystko.Na rynku jest estrada na której zawsze ktoś występuje,o 22,30 mają grać skaldowie.Nie było praktycznie takiego roku abym opuściła wizytę w Otmuchowie.Całe miasteczko żyje wtedy muzyką,kwiatami i obżarstwem na licznie postawionych punktach garmażeryjnych.Obejrzałam przecudną wystawę kwiatów ciętych,kaktusów i bonsai.Ludzi ogrom, każdy się skusi aby coś kupić.Jutro też jedziemy i napewno przyjadę z zakupami
Miłego wieczoru i spokojnej nocy |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-05, 19:19
|
|
|
witam, pogoda nam dopisuje , od wczoraj całe dnie spędzamy poza domem, dziś byliśmy ze znajomymi nad jeziorkiem, psisko się wykąpało i teraz zmęczony śpi przy moim fotelu , miejmy nadzieję że pogoda się utrzyma w końcu mamy lato , idę teraz się wykąpać i niedługo spać |
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
am***
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-05, 19:34
|
|
|
Witam u nas weeend piekny był troszkę pogrilowalismy pospacerowaliśmy nie było czasu na neta od jutra w ogóle będe miec mało czasu dla was poniewazw czwartek wieczorem bądz w piątek wyjezdzamy wiec ten tydzien będzie szalony ale siostra męża ma internet to postaram sie od czasu do czasu w wolnej chwili cos do was napisac wiec lece teraz dziewczyny bo musze kolację zrobic i małego szykowac do spania aha mamy kolejne dwa zęby czyli już chyba z 13 albo 15 powiem wam ze idą zęby jak szalone sama się już pogubiłam ile ich tam ma he he pozdrawiam was jutro wejde i anpisze więcej oczywiście ajk znajdę chwilkę czasu
pzdrawiam |
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-05, 21:03
|
|
|
witajcie, ja jak zwykle po dlugiej nieobecnosci
corcia na obozie bardzo zadowolona, mlodsza chyba troche mniej bo nie ma sie z kim bawic
ja od czwartku juz do pracy chodze i powiem wam ze juz mi sie nie chce
pogoda jest dobijajaca i nawet na neta mi sie nie chce wchodzic
dzisiaj pojechalam do kolezanki z pracy i z druga posiedzialysmy sobie 4 godzinki i wzielam mala bo nie dalam rady jej zostawic - kto by ja karmil
wrocilysmy dopiero o 21-ej
nie wiem czy wspominalam juz ze maz dal w pracy wypowiedzenie bo juz mial tej atmosfery dosc, teraz "uczy" sie nowej pracy i wlasnie z mala siedzimy same
jutro znowu szara rzeczywistosc |
|
|
|
 |
teresa
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2009-07-06, 09:39
|
|
|
Witam cieplutko.
U mnie wręcz upał od samego rana.Duszno,chyba jednak będą burze,oby tylko nie narobiły szkód.Wczoraj byliśmy na święcie kwiatów,tam spotkaliśmy znajomych którzy przeprowadzili się do Paczkowa i wylądowaliśmy u nich.Do domu wróciliśmy tuż przed północą.Mąż w pracy a ja biorę się za obiadek,pranko i takie tam domowe sprawy.
Miłego dnia. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|