|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
|
Serdecznie witam :) |
| Autor |
Wiadomość |
lunafly1
Mała Dziewczynka Z uśmiechem :)

Wiek: 31 Dołączyła: 16 Paź 2008 Posty: 52 Skąd: Southampton/U.K
|
Wysłany: 2008-10-16, 21:06 Serdecznie witam :)
|
|
|
Dobry wieczór!!
Serdecznie witam wszystkie forumowiczki, a także i te, bądz tych którzy bywają tutaj od czasu do czasu. Już chyba od dłuższego czasu poszukiwałam jakiegoś konkretnego forum tematycznego dla kobiet, może troszkę pozazdrościłam mojemu chłopakowi, jak widziałam,ze dyskutuje sobie na różnych mniej lub bardziej fachowych forach:)
Coś o mnie:
Mam na imię Viola i jestem dość uśmiechniętą dziewczyną, o optymistycznym nastawieniu do życia, pochodzę z przepięknej, uzdrowiskowej miejscowości na Dolnym Śląsku- Szczawno Zdrój, ale na co dzień mieszkam już i pracuje w Southampton na południu Anglii.
Z wykształcenia jestem nauczycielem muzyki, tak jak widać na moim profilu moje zamiłowanie do muzyki nie jest gołosłowne:)
W wolnej chwili lubię jej słuchać, poczytać dobrą książkę, jakiś filmik dobry też jest ok. A gdy jest ładna pogoda to uwielbiam zwiedzać nowe, ciekawe miejsca.
Mam nadzieję,że znajdę tutaj grono naprawdę fajnych osób , z którymi można podyskutować na różne tematy.
Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich |
_________________ "Muzyka jest jak morze: stoimy na jednym brzegu i widzimy dal, ale drugiego brzegu dojrzeć nie podobna."
Henryk Sienkiewicz
 |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-10-16, 21:15
|
|
|
witaj |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry |
|
|
|
 |
terrorysta bez broni
Nowa Forumowiczka piekna

|
Wysłany: 2008-10-17, 07:36
|
|
|
| Witaj |
|
|
|
 |
am***
Forumowa Kobieta

|
Wysłany: 2008-10-17, 09:10
|
|
|
witaj i mamay nadzieje ze Ci sie u nas spodoba zapraszamy do duskusji |
|
 |
bababez11zebow
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-10-17, 15:30
|
|
|
| witaj |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2008-10-17, 16:34
|
|
|
witaj, cieszy mnie ze coraz wiecej nas przybywa ja na chwile was opuszcze nie dlugo ale forum zostawiam w dobrych rekach i jak wroce to mam nadzieje ze bedzie co czytac,
mam nadzieje ze zagoscisz u nas na dluzej |
|
|
|
 |
Magdzia1980
Mała Dziewczynka nie-mama

|
Wysłany: 2008-10-17, 19:10
|
|
|
| Witaj!!!!!!!! |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|