IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mka
2009-12-03, 18:11
Lipcowe pogaduchy :)
Autor Wiadomość
teresa 
Stała obywatelka

Wysłany: 2009-07-24, 08:00   

Witam cieplutko.
U nas wieczorem i w nocy przeszły burze ale w porównaniu z resztą kraju były bardzo spokojne.Dolny Śląsk,Mazowsze.Wielkopolska,Łódzkie tam ludzie przeżyli koszmar-bardzo im współczuję.Ależ ta pogoda niszczy dobytek i na dodatek zbiera żniwo w śmiertelnych ofiarach i raniąc ludzi.Dom można odbudować,drzewa posadzić nowe ale życia ludzkiego nikt nie odda,dramat.Łączę się w bólu z rodzinami którzy stracili swoich bliskich,nie ma nic gorszego.Czytam o 8 ofiarach śmiertelnych i dziesiątkach ludzi rannych i wpadłam w melancholię,nic mi sie nie chce robić.Dopiero były powodzie,teraz trąby powietrzne i straszne burze z wichurami,strach się bać co jeszcze może nas spotkać.
No ale dosyć smętnienia.
mka ależ masz urozmaicony tydzień za tygodniem :nuts: tak to już jest,samo życie.Praca,praca i jeszcze raz praca a na dom nie ma czasu,odpocząć też trzeba.Prasowaniem sie nie przejmuj,nie zając nie ucieknie,kiedyś w wolnej chwili poprasujesz.U mnie też często leży i czeka aż dostanę natchnienia-oj jak ja nie lubie tej czynności,a dom nie muzeum.
myszka odezwij sie czasami.
tracedzieci też zapraszamy do nas
deizy co tam u Ciebie
am wiadomo odpoczywa na urlopie,dużo słoneczka i niech Was burze omijają.
wampirzyca -całuski
zresztą wiadomo,jest lato wiec dziewczyny odpoczywają,zajmują sie swoimi najbliższymi i nie bardzo chce im sie siedzieć w domu i na dodatek przy komputerze.Może od jesieni będzie nas więcej :nuts:
Milutkiego i spokojnego dnia.

wampirzyca28 
Dorastająca Dziewczynka
mama 7-ki

Wysłany: 2009-07-24, 12:14   

Dzisiaj jakoś troche chlodniej się zrobiło. Ja oczywiscie mialam ochotę na orzechy i przy otwieraniu skaleczyłam się w palec. :D Moje najmłodsze maleństwo sobie śpi a Miki ciągle się o coś pyta "mamu sio to" jak czegos nie zna.

Pozdrawiam

deizy 
Stała obywatelka

Wysłany: 2009-07-24, 15:27   

witam,u mnie wczoraj była straszna burza,koło mojego domu powaliło kilka drzew .Teresko zacznie się jesień to i pewno bede vzesciej zagladać ,ale jak narazie to nawet piekna pogoada i szkoda tracic czas na siedzienie w domu.Pozdrawiam kobitki

wampirzyca28 
Dorastająca Dziewczynka
mama 7-ki

Wysłany: 2009-07-24, 17:50   

witam ja tylko na moment. Zaraz muszę iść do małej ,bo mi się zaraz obudzi . Wiecie słyszałam o ludziach którzy boją się 40-stki . Ale 30-stki???? Ja to chyba jakas dziwna jestem.....:D

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2009-07-24, 21:26   

witam, pogoda u nas dziś dość przyjemna była, aż się nie chce wierzyć co się dzieje w innych rejonach Polski,
zmęczona jestem dziś strasznie, powoli czuję że zaczyna być wszystkiego za dużo i obawiam się że "baterii" nam nie wystarczy, naprawdę przydałyby się takie prawdziwe 2-3 dni odpoczynku i można od nowa gonić :) , mamy nadzieję że od sierpnia będziemy mogli trochę zwolnić tempo :) ,

teresa 
Stała obywatelka

Wysłany: 2009-07-25, 09:13   

Witam
U mnie od wczorajszego wieczoru pada deszcz ale jest cieplutko.No cóż pogoda nie najlepsza a chcieliśmy wyjechać na 2 dni nad jezioro.Wczoraj było pięknie i umówiliśmy się z koleżeństwem na krótki wypad ale zmiana planów bo co chwileczkę leje.Mąż ubrał pelerynę,wziął parasol i powędrował na ryby a ja chyba wezmę się za pieczenie rogaliczków.Piekę z ciasta krucho-drożdżowego.Praktycznie pogoda nie nastraja do wysiłku :laugh:
Miłego dnia

wampirzyca28 
Dorastająca Dziewczynka
mama 7-ki

Wysłany: 2009-07-25, 16:55   

U mnie też leje . Okropność!

A mój malutek to by same ziemniaaki jadł mamie z talerza :D Buraków to nie chce:D

teresa 
Stała obywatelka

Wysłany: 2009-07-26, 10:48   

Witam
U mnie narazie jest słonecznie,tylko trochę za duży wiatr.Ale jest cieplutko.Robiłam wczoraj sałatkę z ogórków z przecierem pomidorowym,bardzo dobra spróbowalismy bo jeden słoiczek ;nie chwycił;Robiłam je pierwszy raz i będę robić więcej.Zakisiłam też kilkanaście słoików litrowych,ogórków jak narazie jest sporo ale już na naszych działkach widać jak wszystkie chorują,tzn usychają,chyba od tych deszczy.Pomidory nam pieknie dojrzewają,chyba wezmę się za robienie z nich soków do słoików :rolleyes:
Milutkiego Dnia

wampirzyca28 
Dorastająca Dziewczynka
mama 7-ki

Wysłany: 2009-07-26, 10:53   

Leje! A Miki oglada bajkę

teresa 
Stała obywatelka

Wysłany: 2009-07-27, 09:26   

Witam.
U mnie zapowiada się bardzo gorący dzień.Już jest upalnie,byłam z pieską na spacerze i przyszłam do domu mokra,pomimo cieniutkiej bluzeczki.A chciałam iść na działkę,muszę poczekać do póznego popołudnia :sad:
Miłego Dnia

wampirzyca28 
Dorastająca Dziewczynka
mama 7-ki

Wysłany: 2009-07-27, 09:27   

Cała ta sprawa a teraz jeszcze to.........

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2009-07-27, 10:01   

wam[irzyca bardzo skrutowo piszesz , jak chcesz nam cos przekazac to pisz - zgadywac nie bedziemy
sorki ze znowu na raty zagladam ale tak to juz jest :)
wczoraj spedzilam bardzo mily dzien z rodzinka w parku dinozaurow - bylo super - wialo na zmiane ze sloneczkiem
droga nie obyla sie bez przystankow na karmienie ,ale mimo to bylo super - to byl prezent imieninowy dla corci - mysle ze obie zadowolone - pamiatki dostaly :)
nie ukrywam ze jezeli chodzi o gastronomie przy takim parku to troche ubogo no ale coz
co poza tym?? pracowac mi sie nie chce
w piatek zepul mi sie wozek malej - odpadly kolka - i myslalam ze w sobote pojedziemy kupic nowy taka parasolke lekka , ale maz po nocy poszedl spac - brzydko bylo - caly dzien padalo- i obudzil sie dopiero kolo 18-tej wiec juz szans nie bylo.W niedziele posklejal te kolka ciekawe na jak dlugo wystarczy ??
dzisiaj jest cieplej i zobaczymy co bedzie dalej..
milego dnia

tracedzieci1po2 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2009-07-27, 10:30   

Czesc co u Was

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2009-07-27, 10:32   

a moze ty napiszesz gdzie bylas jak cie nie bylo?? i co porabialas bo co u nas to mozesz poczytac :)

tracedzieci1po2 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2009-07-27, 10:35   

A...wreszcie udalo mi sie urodzic sliczna corcie......Jak to gdzie_.... Zajmowalam sie nia :nuts:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi