IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
zostawiła mnie kobieta -co robic
Autor Wiadomość
kontuzjowany 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-10-25, 17:57   zostawiła mnie kobieta -co robic  

witam wszystkich,mam 27 lat i zostawila mnie kobieta,czuje jakby cale zycie mi runelo wszystkie plany zniknely czuje ogromna pustke,nie moge sobie z tym poradzic,zostalem sam jak palec zero znajomych wszyscy sie gdzies rozeszli,pozostalo mi tylko praca dom i tak w kólko,od roztania minelo juz 1,5 miesiaca a ja delej nie moge sobie poradzic pozbierac sie,nie wiem jak mam dalej zyc,wszystko tak stracilo sens,prosze was dajcie jakies rady bo nawet nie mam z kim pogadac,dzieki

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-10-25, 20:34     

kontuzjowany za malo czasu jeszcze minelo :) ale wierze ze jestes silnym facetem i dasz sobie z tym rade :)
napewno trafisz na odpowiednia dziewczyne i bedziesz z nia jeszcze szczesliwy czego ci zycze

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-10-26, 14:46     

myszka ma rację, czasu za wiele nie minęło, musisz znaleźć sobie jakieś zajęcie żeby oderwać się od myślenia tylko o tym

kontuzjowany 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-10-26, 22:06     

No ale jakie? Ja nic innego nie robie od wypadku tylko gapie sie w telewizor.

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-10-27, 10:25     

no dobra bo zaczynasz pisac tajemniczo - twoj nik zwiazany jest wlasnie z "tym" - miales jakis wypadek i kobieta cie po nim zostawila?? - to jak tak to nie warta twojej milosci bo co to za osoba ktora kogos "chorego" zostawia.... - jakby cie naprawde kochala to by nadal z toba byla

Magdzia1980 
Mała Dziewczynka
nie-mama

Wysłany: 2008-10-27, 20:34     

Kontuzjowany weż sie czyms zajmij. A ta kontuzja to dlaczego?

Caluj jesli ci dziewczyna nie zabrania calowania. Caluj rowniez wtedy, kiedy ci zabrania.

teresa 
Dorastająca Dziewczynka

Wysłany: 2008-10-28, 10:35     

No a przecież napisałeś/ praca,dom i tak w kółko /więc nie jest z Tobą wcale żle.Masz zajęcie-praca.Wciskasz tutaj nam jakiś kit.
Nie Ty pierwszy i nie ostatni którego zostawiła dziewczyna.Samo życie.
Wy też zostawiacie dziewczyny i one muszą sobie w życiu radzić .
Zajmij się pracą i jeszcze raz pracą a wszystko przejdzie,nawet nie spostrzeżesz się kiedy.
Albo wypełnij swój wolny czas jakimś sportem,jest tyle różnych możliwości,tylko dobrze się rozejrzyj.

kontuzjowany 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-10-28, 12:29     

teresa napisał/a:
wypełnij swój wolny czas jakimś sportem,j

Jakim sportem?!!!! Po wypadku????

teresa 
Dorastająca Dziewczynka

Wysłany: 2008-10-28, 12:51     

Nic nie wiemy o Twoim wypadku,jaką masz kontuzję.Przecież do pracy chodzisz,bo napisałeś praca-dom.W następnym poście piszesz iż tylko gapisz się w telewizor.Wez sie w garść,rozmyślanie nic nie pomoże,może ona nie jest Ciebie warta.Ponoć co nam pisane nas nie ominie,bądz dobrej myśli a wszystko pomyślnie się skończy.Zobaczysz,miej tylko pozytywne myśli.

kontuzjowany 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-10-28, 13:12     

Wypadek ten zdarzył mi sie podczas uprawiania sportu jakieś 18 miesięcy wcześniej. Złamałem wtedy nogę . Nie mogłem już uprawiać sportu i sie załamałem . Potem jeszcze to. Powiedziała że to koniec że już z mną nie wytrzyma i na już na oku innego. wtedy załamałem sie totalnie. To boli . Boli nawet bardziej niż ta noga. :(

teresa 
Dorastająca Dziewczynka

Wysłany: 2008-10-28, 13:31     

Nie rozpaczaj tylko weż się w garść.Głowa do góry i do przodu.Nie takie tragedie dotykają ludzi i sie podnoszą.Nie ma na ziemi chyba człowieka żeby nie miał jakiegoś ;mola;i musi sobie radzić.Z Twoją dolegliwością jest pływanie więc na basen,aby do ludzi.Wyjdz do kina,teatru staraj się nie przebywać sam,nikt Ci nie pomoże jeżeli Ty nie wyjdziesz do ludzi.
Wiem każde rozstanie boli ale nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem,życie trzeba brać takie jakie jest.

teresa 
Dorastająca Dziewczynka

Wysłany: 2008-10-28, 13:33     

Ostatecznie jak nie chcesz czy nie możesz/ale więcej nie chcesz/wyjść z domu to jest tyle portali w internecie np.czateria że można z kimś porozmawiać.

kontuzjowany 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-10-28, 13:35     

Ok ale ja nie lubie czatów .

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-10-28, 14:27     

teresa ma rację, jest dużo możliwości zorganizowania sobie czasu, nikt za ciebie tego nie zrobi, piszesz, że złamałeś nogę 18 miesięcy temu, złamanie było skomplikowane? noga jest sprawna? ubolewasz tylko nad tym, że zostawiła Cię dziewczyna więc rozumiem, że z nogą już wszystko w porządku

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-10-28, 17:36     

a co miala na mysli twoja dziewczyna ze z toba nie mogla wytrzymac - co sie dzialo?? to ze miales zlamana noge to chyba nie bylo przyczyna waszego rozstania, a sadze ze ona miala pewnie dosc twojego uzalania sie nad soba i nigdzie nie wychodziliscie

Odpowiedz do tematu