|
Skąd brać siłę, by żyć... |
| Autor |
Wiadomość |
moj-kot-sie-odchudza
Mała Dziewczynka Małolata/Młoda :)

|
Wysłany: 2008-07-16, 20:44
|
|
|
| kiedys bylam dla pewnego gnojka lekarstwem na odreagowanie chorego zwiazku - 2 dni bylrazem z tamtą, tydzien rozstania, potem znow razem, i tak w kolko, w ciagu 3 miesiecy sie rozstali 8 razy... czulam sie jak smiec bo mnie oklamywal a ja bylam zakochana na amen. widac co nas nie zabije to wzmocni. dzis nie zaluje ze facetowi kazalam spadac(wtedy ryczalam, ze 'co ja zrobilam') |
|
|
|
 |
Clara
Nowa Forumowiczka

Wiek: 19 Dołączyła: 15 Lip 2008 Posty: 18 Skąd: Woj. mazowieckie
|
Wysłany: 2008-07-17, 18:50
|
|
|
| ech...tak już bywa. Dzisiaj staram się o tym nie rozmyślać, robić więcej dla siebie i cieszyć się tym, co mam. Przecież nigdy nie powtórzy się chwila, która trwa... |
| Ostatnio zmieniony przez Clara 2008-07-17, 18:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
moj-kot-sie-odchudza

|
Wysłany: 2008-07-18, 18:31
|
|
|
wiez co moja przyjaciolka napisala mi, po aferze z 'tamtym" ? do tej pory trzymam tego smsa. moze ci się przyda : "Spróbuj to potraktować jak coś, co musi w Tobie poszaleć, ale minie! jeszcze się zbierzesz! zobaczysz! jeszcze będzie pięknie!" |
|
|
|
 |
mloda anielica
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-07-18, 22:46
|
|
|
| ooo a mnie znowu moj nagle tez zostawil jednego dnia bylo slonce itd a nastepnego cisza. zniknal:) oooj bylo ciezko ale powiem Wam ze wtedy zjawily sie 2 najwspanialsze osoby w moim zyciu i pomogly...kurde cos tam jednak czuwa i zsyla te anioly:)i tu sie okazuje ze kurde wszystko da sie przezyc i dzieki temu lepiej wie sie czego sie chce, czego w przyszlosci oczekuje |
_________________ anielica |
|
|
|
 |
Lusia
Moderator

Wiek: 29 Dołączyła: 22 Lut 2006 Posty: 427 Skąd: lubelskie
|
Wysłany: 2008-07-19, 09:21
|
|
|
Clara nigdy nie będziesz wiedziała co jest przed Tobą. Za jakiś czas spojrzysz na sytuację z dystansem i mam nadzieję że spotka Cię w życiu coś o wiele lepszego.Będziesz szczęśliwa.
Życzę Ci tego z całego serducha. |
|
|
|
 |
moj-kot-sie-odchudza

|
Wysłany: 2008-07-19, 09:47
|
|
|
| powiedzenie ktorego nienawidze, nie znosze "czas leczy rano" ale w sumie... TO PRAWDA! bo dopiero po pewnym czasie przychodzi Dystans. |
|
|
|
 |
Clara
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-07-26, 20:40
|
|
|
| wszystko w swoim czasie. |
|
|
|
 |
moj-kot-sie-odchudza

|
Wysłany: 2008-07-27, 15:35
|
|
|
| o wlasie to mialam na mysli |
|
|
|
 |
Clara
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-08-04, 15:34
|
|
|
spotkałam go, zupełnie przypadkiem, podczas niedzielnego spaceru. Był sam i właściwie ulżyło mi, że zobaczyliśmy się bez zbędnej publiki. Doszło do wymiany kilku zdań, po czym pożegnaliśmy się.
Czuje, że jestem silniejsza dzięki temu doświadczeniu i nie boję się już kolejnych spotkań. Jestem spokojniejsza. |
|
|
|
 |
kreolka
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-08-23, 21:49
|
|
|
Clara, jestem w podobnej sytuacji... Rozstaliśmy się po ponad 2 latach...Był dla mnie najważniejszy w życiu. PO tym wszystkim przyszła pustka,ale powoli zaczynam odkrywać siebie, sprawdzać co lubię robić, co mnie cieszy w życiu.. Ciężko jest i też przychodzą dni, że nie mam motywacji do robienia czegokolwiek. Ale myślę, że to trochę przejdzie, zacznę bardziej doceniać siebie, robić coś właśnie dla siebie..tylko na razie nie zawsze mam ochotę. Wcześniej nawet jak mi się czegoś nie chciało to było dla kogo...Ale jak na to spoglądam to myślę,ze to nie było dobre. Jakoś się odnajdziemy w tym wszystkim.
Cieszę się ,że spotkanie z nim dało Ci jakąś siłę, na pewno nie było to takie proste.
Trzymaj się |
|
|
|
 |
Clara
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-08-24, 15:43
|
|
|
To możemy sobie podać ręce kreolka. Mam nadzieję, że nam obu się ułoży. Ktoś mi powiedział, iż karty wkrótce się odwrócą i warto uzbroić się w cierpliwość, zawalczyć o siebie.
Cieszę się, że odkrywasz nowe pasje i zaczynasz dbać po prostu o siebie. Jesteśmy kobietkami i należy siebie dopieszczać.
Pozdrawaiam i trzymam kciuki |
|
|
|
 |
|
|