IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Mój były rujnuje mi życie.
Autor Wiadomość
cristal 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2008-07-07, 15:45   Mój były rujnuje mi życie.  

Już nie wiem co mam z tym zrobić, nikt nie potrafi mi poradzić ani pomóc. Odkąd powiedziałam mojemu byłemu że nie chce z nim być rozpoczął się koszmar. Zaczął mi grozić że mnie pobije on i jego koleżanki, na komórkę zaczęły dzwonić nie znajome numery , przychodziły sms z pogróżkami. Próbowałam się tym nie przejmować, ale to nie był koniec, moim najlepszym znajomym zabronił się ze mną spotykać grożąc że ich pobije, gdy się spotkali ze mną stało się to. Ponadto gdy mnie widzi wykrzykuje różne słowa byleby mnie obrazić na oczach wszystkich. Boję się go, nie raz mnie uderzył, sama nie wiem już do czego on może być zdolny..

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-07-08, 11:00     

cristal - trudna jest sytuacja ktora opisujesz ale jezeli piszesz u nas o tym to wnioskuje ze ze chcesz poznac nasze zdanie- a moje jest takie ze powinnas zglosic to na policje - bo jezeli to co opisalas ze pobil twoich znajomych dlatego ze sie z toba spotkali to jakby nie bylo jest to ewidentny napad ktory oni rowniez powinni zglosic.
I to nie czekac tylko zrobic to jak najszybciej- owszem moze wam grozic ale to jest karalne i policja powinna dac mu zakaz zblizania sie do ciebie i twoich znajomych- jezeli sa w porzadku powinni stanac za toba i zeznawac w twojej obronie.
To jest moje zdanie.
Zycze szybkiego rozwiazanie tej ciezkiej sprawy
A na marginesie zapraszam do przedstawienia sie i napisania kilku slow o sobie- bedzie nam lepiej cie poznac.

am*** 
Forumowa Kobieta

Wysłany: 2008-07-08, 11:57     

zgodze sie ze ta sytuacja jest bardzo ciężka ale dla tez dziwna pojawiasz sie na forum i zaczynasz od takiej sprawy...
no ale jestesmy tu zeby sobie wzajemnie pomagac wiec moje zdanie jest takie...
Powinnas tak jak pisze myszka isc na policje i opowiedziec cała to sytuacje ale dziwni i zastanawia mnie jedno dlaczgo Ty i Twoi znajomi nie zrobiliscie tego do tej pory??policja jak jest kazdy wie ale jest po to zeby nam pomagac i nas chronic on nie moze czuc sie bezkarny i powinien poniesc jakies konsekwencje ale to juz zalezy tylko od Was wiec chyba nie ma na co czekac az posunie sie do czegos nie daj Boze gorszego tylko isc jak najszybciej z tym na policje
Czekamy na wiesci...

Odpowiedz do tematu