IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Seks a wiek.
Autor Wiadomość
moj-kot-sie-odchudza 
Mała Dziewczynka
Małolata/Młoda :)

Wysłany: 2008-07-13, 19:04   

nom... a ja sie boje, wstydze itp. poza tym on tez jeszcze nigdy:P z jednej str bardzo mnie to cieszy a z drugiej.... moze byc trudno:P narazie co prawda nie planujemy itp ale on jakos tam czasem cos wspomni;)

Samantha 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-07-13, 19:11   

Jesli juz nadejdzie ten moment to oboje bedziecie wiedziec co i jak. To przychodzi z chwila.(Pamietajcie jednak o zabezpieczeniu przed ciaza)

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-07-13, 20:29   

dokladnie na "to" przyjdzie chwila i oboje bedziecie wiedzieli ze to to

moj-kot-sie-odchudza 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-07-14, 06:04   

mam nadzieje ze tak bedzie:P choć znając ŻYCIE na pewno coś wyjdzie dziwnie/głupio/smiesznie/ :embarrest: krępująco ;) zawsze tak jest;) z całowaniem tez, choc to niby nic strasznego w porównaniu z tym. a jeśli chodzi o zabezpieczenie to absolutnie tak! nawet bym sie nie umiała odprężyć ze stresu gdyby nie...

Samantha 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-07-14, 16:03   

Ale w moim zwiazku tez sa smieszne sutuacje. czasami jestem czerwona jak burak lub On ale wtedy jest fajniej wiec nie przejmuj sie :P :P

moj-kot-sie-odchudza 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-07-15, 11:12   

no wiem, bo to jest takie dziwne, ze z jednej strony wstyyyyd czerwona i wogole, a z drugiej strony to... jakos to tak zbliza:P :nuts:

Samantha 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-07-15, 14:40   

W ziazku trzeba sie wszsystkiego nauczyc i sie "dotrzec" z czasem;)

moj-kot-sie-odchudza 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-07-16, 09:41   

ooo z tym czasem i dotarciem sie to święta prawda !

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-07-16, 09:47   

Bo tak chyba odbiega sie troche od tematu :) dla przypomnienia pytanie bylo w jakim wieku "mozna" uprawiac sex, czy wiek ma dla was znaczenie?? czy wg was w tym przypadku nie powinien miec nic do tego a bardziej wasze "przygotowanie" do tego

moj-kot-sie-odchudza 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-07-16, 09:50   

niby przygotowanie najwazniejsze ale ... ja ciagle mam 1 raz przed soba ale wiekiem sie orzejmuje bardziej niz tym przygotowaniem... czy ja wiem... mnie sie czasem wydaje ze jesli nie wstrzymam sie do np 20stki(albo i jeszcze pozniej) tzn ze sie "puszczę" ... :embarrest: :worried:

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-07-16, 09:54   

młoda wiesz ja kiedys tez tak myslalam ale z czasem takie glupie myslenei mi przeszlo jak spotkalam mojego obecnego meza i powiem ci ze ja bylam juz po 20-tce :)
jak poszlam pierwszy raz do gin w wieku 17 lat to wysmiala mnie ze w tym wieku jeszcze dziewica - troch emnie to krepowala ale z czasem nie zaluje tego bo to naprawde jest bardzo indywidualna sprawa i czy ktos bedzie mial 17 czy 25 lat to chyba do tego trzeba byc "przygotowanym"

moj-kot-sie-odchudza 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-07-16, 10:00   

no niby tez ale ja czasem mam wyrzuty sumienia ze o tym wogóle już myślę, biorąc pod uwagę, że co jak co, ale lat mam NAŚCIE... nie martw się, moja pierwsza wizyta u gina byla dosc niedawno, jak mialam 17,5. ale to z innego powodu, i nawet mnie wtedy nie pytała o dziewictwo ( a to dziwne, nie?) wracając do tematu, to wiecznie sie martwie ze okaże się ze jestem jakas... ździra albo coś :worried: nie chce za taka uchodzić. nawet we własnych tylko oczach.

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-07-16, 10:05   

mloda nie przesadzaj nie mozesz tak o sobie myslec, jak spotkasz tego jedynego i bedziesz czula ze to z nim mozesz zrobic to wiek tu nie bedzie mial znaczenia tylko wasze uczucie, co innego jak ktos "namawia" do tego.
masz okolo 18 lat jak wspominalas wiec nawet jakby to dla ciebie mialo byc za 1czy 4 lata to bedzie to dla ciebie duze przezycie a napewno doceni to ten jeden ktorego wybierzesz pod warunkiem ze bedzie jego uczucie szczere

moj-kot-sie-odchudza 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-07-16, 10:13   

no ok, a co z innymi... pieszczotami :P :embarrest: czasem sie zastanawiam czy powinnam pozwalac na tyle na ile pozwalam. nie robie niczego na sile, i nie zmuszam sie do tego ale czasem sie zastanawiam czy moje kolezanki juz tak robia czy jeszcze nie, czy ja nie za wczesnie albo cos.

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-07-16, 10:21   

to wszystko zalezy od ciebie do czego pozwolisz i nie powinnas patrzec na kolezanki bo napewno zadna ci nie powie calej prawdy, jak to u niej jest.
sa dziewczyny co w wieku 18 lat mialy juz 2-3 partnerow z ktorymi "to" robily" a sa i takie co jeszcze go wogole nie mialy...ale w towarzystwie beda opowiadaly rozne historie aby zainteresowac kolezanki :)
tak ze nie patrz na inne tylko na siebie i to co ty czujesz i czego potrzebujesz od faceta

Odpowiedz do tematu