|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
|
Problem z erekcją u faceta |
| Autor |
Wiadomość |
angelusa
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2009-05-15, 12:13
|
|
|
u kogo? młody czy starszy mężczyzna? jednak coraz więcej młodych mężczyzn ma podobne problemy seksualne |
_________________ przyjemnie |
|
|
|
 |
antyideał
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2009-06-25, 10:40
|
|
|
| Pewnie że coraz więcej młodszych mężczyzn ma ten problem, bo nasza cywilizacja tak się rozpędziła, że wszędzie stres, kłopoty, złe odżywianie i problem gotowy. Oczywiście jak to przejściowe, to nie ma czym się martwić, ale jak pojawi się na dłużej, to lepiej odwiedzić lekarza, bo może to być objaw jakiejś innej choroby. |
|
|
|
 |
angelusa
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2009-06-28, 23:49
|
|
|
o tych chorobach też słyszałam... czasem wystąpienie niemocy jest sygnałem, że coś niepokojącego się dzieje z mężczyzny zdrowiem.
a Ty jesteś mężczyzną? poszeł byś z problemem erekcji do lekarza? |
_________________ przyjemnie |
|
|
|
 |
antyideał
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2009-06-30, 11:45
|
|
|
Pewnie że jestem mężczyzną I chociaż na pewno bym się wstydził, to gdybym miał problem z potencją, to bym wybrał się do lekarza, bo jednak wolę mieć udane życie intymne i wykluczyć inne, poważniejsze choróbska |
|
|
|
 |
Sjesta
Nowa Forumowiczka Sjesta Time

|
Wysłany: 2010-02-04, 21:27
|
|
|
na szczęście mój facet nie ma tego problemu 6 razy pod rząd to mało?:D |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|