IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Bezduszny szpital o mało nie doprowadził do smierci synka
Autor Wiadomość
mamatrójki 
Nowa Forumowiczka
teraz już2-ki

Wysłany: 2008-09-01, 13:28   Bezduszny szpital o mało nie doprowadził do smierci synka

Powiedzcie mi jak walczyć z bezdusznym szpitalem który omało nie zabił mi synka.

Powiedzcie mi jak walczyć z bezdusznym szpitalem który omało nie zabił mi synka. To dziecko miało być zdrowe . Wszystko przebiegało jak należy. Oni mu coś zrobili. Jeszcze jakby tego było mało to ja byłam traktowana jak intruz. Musiało być tak jak oni chcą a nie jak mi wygodnie. Ciągle słyszałam ich głupie komentarze typu:" Ta to rodziła jak błyskawica". Tak jest wszędzie i trudno im cokolwiek zrobić bo czują się bezkarni.
Ostatnio zmieniony przez mamatrójki 2008-09-01, 13:28, w całości zmieniany 1 raz  

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-09-02, 10:11   

mamatrojki , nie bardzo wiem o co chodzi - moze wyjasnisz nam sytuacje od poczatku dokladnie i byc moze wtedy pomozemy albo podpowiemy co robic dalej....

skrzywdzona 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-09-02, 14:51   Re: Bezduszny szpital o mało nie doprowadził do smierci synk

mamatrójki napisał/a:
Powiedzcie mi jak walczyć z bezdusznym szpitalem który omało nie zabił mi synka.

Powiedzcie mi jak walczyć z bezdusznym szpitalem który omało nie zabił mi synka. To dziecko miało być zdrowe . Wszystko przebiegało jak należy. Oni mu coś zrobili. Jeszcze jakby tego było mało to ja byłam traktowana jak intruz. Musiało być tak jak oni chcą a nie jak mi wygodnie. Ciągle słyszałam ich głupie komentarze typu:" Ta to rodziła jak błyskawica". Tak jest wszędzie i trudno im cokolwiek zrobić bo czują się bezkarni.

a co mu zrobili?

mamatrójki 
Nowa Forumowiczka
teraz już2-ki

Wysłany: 2008-09-03, 13:46   

Dziecko urodziło się o 3 m za wcześnie . ważyło 1,500.Oni twierdzili że i tak umrze.Nie chciało im się nic robić. Próbowałam do nich jakoś dotrzeć ale słyszałam kom. typu Za kogo się pani uważa. Było ciężko .

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-09-04, 07:43   

ale mam nadzieje ze dziecko przezylo?? i czuje sie dobrze
a co na to lekarz prowadzacy?

gwiazdka1980 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2008-09-04, 14:05   

mamatrójki napisał/a:
Dziecko urodziło się o 3 m za wcześnie . ważyło 1,500.Oni twierdzili że i tak umrze.Nie chciało im się nic robić. Próbowałam do nich jakoś dotrzeć ale słyszałam kom. typu Za kogo się pani uważa. Było ciężko .

Oj to straszne . Nie mozna tak trak tować ludzi

mamatrójki 
Nowa Forumowiczka
teraz już2-ki

Wysłany: 2008-09-05, 11:20   

Nie pozwolili mi chodzić ,wrzeszczeli, syf był , złośliwe pielęgniary, położne bez serca.Dokuczano mi na każdym kroku. Zaczepki, złośliwe kom. Dziecko jest teraz w takim stanie ze w każdej chwili moge go stracić:(Boję sie o niego!

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-09-08, 08:45   

mamatrojki masz prawo zglosci to do izby lekarskie o zaniedbanie - niestety nie wiem jk to sie "fachowo" robi
a co pediatra dziecka na jego stan??

mamatrójki 
Nowa Forumowiczka
teraz już2-ki

Wysłany: 2008-09-08, 09:05   

Nie pozwolili mi chodzić ,wrzeszczeli, syf był , złośliwe pielęgniary, położne bez serca.Dokuczano mi na każdym kroku. Zaczepki, złośliwe kom. Dziecko jest teraz w takim stanie ze w każdej chwili moge go stracić:(Boję sie o niego!

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-09-08, 10:57   

mamatrojki ja rozumiem ze sie boisz o dziecko - sama jestem matka i spodziewam sie kolejnego ale nie odpisalas co pediatra na to - moze napiszesz nam o jaki stan chodzi - wiem ze to ciezkie ale nam latwiej bedzie "wyobrazic" sobie i skojarzyc czy ktos z naszego otoczenia mial podobnie

mamatrójki 
Nowa Forumowiczka
teraz już2-ki

Wysłany: 2008-09-09, 08:41   

myszka028 napisał/a:
mamatrojki ja rozumiem ze sie boisz o dziecko - sama jestem matka i spodziewam sie kolejnego ale nie odpisalas co pediatra na to - moze napiszesz nam o jaki stan chodzi - wiem ze to ciezkie ale nam latwiej bedzie "wyobrazic" sobie i skojarzyc czy ktos z naszego otoczenia mial podobnie

Własciwie to nic nie powiedział bo ja im nie ufam! Nie chodze do nich

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-09-09, 12:57   

to jak się dowiadujeszn co dolega dziecku i jakie jest potzebne leczenie?

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2008-09-09, 12:59   

dokladnie - skad wiesz co dziecku dolega?? - sama je leczysz??

prosze cie napisz nam wiecej informacji

mamatrójki 
Nowa Forumowiczka
teraz już2-ki

Wysłany: 2008-09-10, 08:59   

myszka028 napisał/a:
dokladnie - skad wiesz co dziecku dolega?? - sama je leczysz??

prosze cie napisz nam wiecej informacji

Wiesz co daruj sobie takie pytania . :(

mamatrójki 
Nowa Forumowiczka
teraz już2-ki

Wysłany: 2008-09-10, 09:03   

no i im sie udało

Odpowiedz do tematu