IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Diablica
2007-11-23, 20:36
postanowienia noworoczne
Autor Wiadomość
Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2006-12-27, 21:55   postanowienia noworoczne

nio jak to jest? z Wami

witch 
Mała Dziewczynka

Wysłany: 2006-12-27, 22:47   

oczywiście , że mam postanowienie noworoczne, co roku w styczniu zaczynam wielkie odchudzanie a w lutym już nie pamietam, że się odchudzam :twisted:

myszka028
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-28, 09:03   

No w sumie u mnie tez tak jest że cos sobie postanowie ale za tydzień już o tym zapominam :grin:

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2006-12-28, 09:34   

PODOBNIE TO JEST I U MNIE , ALE JESTEM DOBREJ NADZIEJI ,ze chociaz połowa z tego co postanowie to się spełni , robie własnie mały rachunek sumienia z 2006 roku i nie jest Ä˝le.;)

nika8217 
Nowa Forumowiczka
szczęliwa kobietka

Wysłany: 2006-12-28, 10:36   

Ja również sobie zawsze postanawiam ale po miesiącu braknie mi zapału i na tym sie kończy :cry:

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2006-12-30, 22:14   

robie sobie całkowite podsumowanie roku i plany noworoczne i tak sobie myślę i myślę....hmmm ale o tym raczej już jutro,dziś jestem padnięta.

Liduś25 
Moderator

Wysłany: 2006-12-31, 12:10   

Ja... no cóż jak urodzę już maleństwo, zamierzam się za siebie zabrać, a będzie co zrzucać :roll:
No i zamierzam być bardziej aktywna, powalcze ze swoim leniem.
Będziemy sie razem z mężem mobilizowąc, bo on też już narzeka na swoją wagę - przytył "w ciąży" jakieś 4 kilo, na wiosnę kupujemy paletki i będziemy skakać pod domem. :twisted:

myszka028
[Usunięty]

Wysłany: 2006-12-31, 18:09   

Liduś obyś była "slowna" w te postanowienia przy malym dziecku, życze ci tego.
Ja też dużo sobie obiecywalam (bieganie codziennie wieczorem jak mala miala isc spac, jazde na rowerze jak rodzice zajmowali sie mala) i w sumei nic mi z tego nie wyszlo nie bylam wytrwala...

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2007-01-02, 08:21   

Każdy sobie obiecuje, a potem zapomina.Jednak ja zrobiłam sobie już wcześniej pewne postanowienia te mniejsze i większe i zrobiłam małe podsumowanie tego co było w tamtym roku,jestem dumna z siebie, gdyż rok naprawdę był cięzki.Wiele dni gonitwy za lepszym jutrem,dom, szpital<miałam macie długo w nim,pewne problemy dały znać o sobie i odwiedziny kolejnych oddziałów> jednak mysle, jestem dobrej nadziei , że ten czas już zły minął.....
Dziś jest Nowy 2007 każdy jest dobrej myśli , a złe wydarzenia dodają mocy na lepsze jutro, na spojrzenie na tą szarą rzeczywistość oczyma przez rózowe szkiełka od okularów.....

Postanowienia. takie ogólne-* więcej tolerancji na to co mnie otacza i czasem dotyczy,

A takie moje postanowienia prawdziwe, niektóre to też marzenia
* wkońcu zrobić jak czas pozwoli prawo jazdy
*wkońcu zacząć sie uczyć angielskiego<jakoś nie lubię tego jężyka >
zdać egzamin z francuskiego <nie chodzi o Uczelnie>
* basen wprowadzić w grafik 2 dodziny tygodniowo <chodzę w weekend>
* odchudzanko<tu to mam pewny plan>
* Czasem jak mam lenia w d...lepiej wykorzystywać czas
*Wyrzucić lub spakować do piwnicy wszystkie niepotrzebne rzeczy , zapomnieć o przeszłości, nie patrzeć w tym przypadku do tyłu co było,jak i kiedy.<stare miłości do szafy>
*Zrobić porządek w papierach
* pomysleć realnie o wyjeżdzie wakacyjnym
* podnieść średnią ocen ale i projektów
*zacząć zagłębiać tajniki wiedzy marketingowo-handlowo-gospodarczej i małych firm,spółek<marzę o własnej kwiacairni ale to kiedyś tam , takie małe marzenie, lub firma graficzno- projektowa>
*czytać więcej literatury pięknej<sztuki piękne , poezja>
*wolontariat <więcej czasu poświęcić w szpitalu, zrobić potrzebny kurs rehabilitacyjny>
* postarać sie być bardziej zorganizowanym;) :razz:
A to co tam leży skrycie w serduchu to kiedyś tam....aby sie spełniło.
troszkę sie uzbierało,ale kto wraz z nowym rokiem nie postanawia.dodajcie mocy na spełnienie,to nie tak od razu mamy przecież cały rok

Liduś25 
Moderator

Wysłany: 2007-01-02, 11:12   

Sylwiątko dużo tego. Widzę że zrobiłaś prawdziwy rachunek sumienia. Gratuluję i powodzenia i wytrwałości.

Myszko niestety wiem jak to jest, do tego mam słomiany zapał.....

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2007-01-02, 12:03   

musiałam bo od pewnego czasu wisiałam lekko w próżni codziennie to samo , dom,praca,uczelnia i mało czasu na wszystko.A i chęci czasem brak , teraz jestem dobrej myśli wiec , ze ciężko będzie , ale nic nie przychodzi lekko. Przychodzi taki czas i człowiek musi coś zmienić.

Meril 
Mała Kobietka

Wysłany: 2007-01-05, 12:04   

Sylwiątko jak zobaczylam twoja liste to zrozumialam czemu ja nigdy nie robilam postanowien, ja zawsze co najwyzej mialam 2 i po miesiacu i tak o nich nie pamietalam. jak tobie sie uda to wszystko (albo chociaz polowe) utrzymac to juz z gory gratuluje

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2007-01-05, 16:54   

wiesz Róża to postanowienia takie , które już trwaja od jakiegoś czasu i czekaja na dalszą realizację....
to taka kontynuacja.
Też tak miałam , ze nic nie planowałam , postanawiałam , a teraz już przyszedł czas na to.
Może dlatego , iż przebywam w innym środowisku i widze jak to jest....inaczej. Iż trzeba postanowić i dotrzymac , nio i chcę....

Meril 
Mała Kobietka

Wysłany: 2007-01-05, 18:02   

to życze powodzenia i trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo :lol:

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2007-01-05, 18:38   

dzięki,

może sie okazać , ze coś nie wyjdzie , ale jestem pełna optymizmu , wiadome róznie to bywa. Jednak w tym roku podeszłam bardzo powaznie do tego. Chyba sie starzeje;) :razz: :razz: :razz:

Odpowiedz do tematu