|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
Przesunięty przez: Diablica 2007-11-23, 20:36 |
postanowienia noworoczne |
| Autor |
Wiadomość |
myszka028 [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-11-04, 10:00
|
|
|
| Zbliza sie koniec roku i moje pytanie jest do was taie jak tam te postanowienia z poczatku roku?? |
|
|
|
 |
Diakon [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-11-04, 14:51
|
|
|
Chyba wszyscy o nich zapomnieli i beda mieli nowe |
|
|
|
 |
Meril
Mała Kobietka

Wiek: 22 Dołączyła: 10 Mar 2006 Posty: 642 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: 2007-11-05, 12:17
|
|
|
ja nawet nie pamietam juz czy mialam jakies postanowienia a jak tak to nie wiem jakie hmmm moze w przyszlym roku cos sie uda zrealizowac |
|
|
|
 |
witch
Mała Dziewczynka

|
Wysłany: 2007-11-05, 16:47
|
|
|
moim COROCZNYM postanowieniem noworocznym, jest odchudzanie się niestety swoje postanowienie kończę tak mniej więcej w połowie stycznia... |
|
|
|
 |
Sylwiątko
Global Moderator

|
Wysłany: 2007-11-05, 18:56
|
|
|
ja sie ciesze, bo wiekszos udalo mi sie zrealizowac, pomijajac oczywiscie nauke angielskiego, nie cierpie tego jezyka.
Z odchudzaniem tez nie jest dobrze, ale....bedzie na nastepny rok postanowienie.
A tak przynajmiej mamy co ZNOW postanawiac. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Robert Janson Indios Bravos Andrzej Krzywy Kalina JÄdrusik King Crimson pendrive darmowe gry glosniki Inner armour targi pomorskie | |
|