|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
|
Swiateczne wspomnienia |
| Autor |
Wiadomość |
Meril
Mała Kobietka

Wiek: 22 Dołączyła: 10 Mar 2006 Posty: 642 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: 2008-01-04, 14:34
|
|
|
hmmm ja pamietam swieta jak byalm dzieckiem bo zawsze byly weselesze teraz jak niema malych dzieci w domu to juz nie to samo...
ostatnio tato znalazl moj list do gwiazdora ktory pislam jak mialam 9 lat .... maskara... usmialam sie przy tym; na pocztaku stwierdzilam ze to wstyd co ja tam wypisywalam, ale potem stwierdzilam ze w koncu bylam dzieckiem mialam inne marzenia i milo powspominac takie rzeczy |
|
|
|
 |
Sylwiątko
Global Moderator

|
Wysłany: 2008-01-04, 16:29
|
|
|
| Meril napisał/a: | | hmmm ja pamietam swieta jak byalm dzieckiem bo zawsze byly weselesze | dokladnie Meril, wszystko wowczas bylo takie proste i radosne.
Dla mnie zycie wygladalo zupelnie inaczej jak sie patrzylo oczami dziecka.
A tez sie ciesze,ze zylam w czasach kiedy swieta to byly swieta, na ta szynke czekalo sie caly rok. Do tego wypieki , ciasta, to bylo cos. Teraz nie w kazdym domu tak jest, wiele jest juz w sklepach, swieta czasami nie roznia sie od normalnej niedzieli.
Pamietam , tez iz jakos tak radosniej bylo, wiecej roboty, ale i wiecej radosci.....
Pamietam to z lezka w oku..... |
|
 |
Meril
Mała Kobietka

Wiek: 22 Dołączyła: 10 Mar 2006 Posty: 642 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: 2008-01-07, 13:49
|
|
|
| No zgadza się, nawet pomarańcza wtedy bardziej smakowały wszystko wygladalo inaczej, a teraz to ja mam nerwowke zeby ze wszytskim zdazyc sie wyszykowac |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
The Jet Set Patrycja Kosiarkiewicz Hi_Tack Hinder Duncan James suknie ślubne zwierzaki Karty graficzne dachy Katalog | |
|