IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Swiateczne wspomnienia
Autor Wiadomość
Meril 
Mała Kobietka

Wysłany: 2008-01-04, 14:34   

hmmm ja pamietam swieta jak byalm dzieckiem bo zawsze byly weselesze teraz jak niema malych dzieci w domu to juz nie to samo...
ostatnio tato znalazl moj list do gwiazdora ktory pislam jak mialam 9 lat .... maskara... usmialam sie przy tym; na pocztaku stwierdzilam ze to wstyd co ja tam wypisywalam, ale potem stwierdzilam ze w koncu bylam dzieckiem mialam inne marzenia i milo powspominac takie rzeczy

Sylwiątko 
Global Moderator

Wysłany: 2008-01-04, 16:29   

Meril napisał/a:
hmmm ja pamietam swieta jak byalm dzieckiem bo zawsze byly weselesze
dokladnie Meril, wszystko wowczas bylo takie proste i radosne.
Dla mnie zycie wygladalo zupelnie inaczej jak sie patrzylo oczami dziecka.
A tez sie ciesze,ze zylam w czasach kiedy swieta to byly swieta, na ta szynke czekalo sie caly rok. Do tego wypieki , ciasta, to bylo cos. Teraz nie w kazdym domu tak jest, wiele jest juz w sklepach, swieta czasami nie roznia sie od normalnej niedzieli.
Pamietam , tez iz jakos tak radosniej bylo, wiecej roboty, ale i wiecej radosci.....
Pamietam to z lezka w oku.....

Meril 
Mała Kobietka

Wysłany: 2008-01-07, 13:49   

No zgadza się, nawet pomarańcza wtedy bardziej smakowały wszystko wygladalo inaczej, a teraz to ja mam nerwowke zeby ze wszytskim zdazyc sie wyszykowac

Odpowiedz do tematu