|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
|
1% |
| Autor |
Wiadomość |
angela
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2008-03-26, 13:05 1%
|
|
|
| Dla wszystkich zapracowanych najlepszą formą pomocy będzie przekazanie 1% podatku na rzecz jakiejś organizacji |
|
|
|
 |
Sylwiątko
Global Moderator

|
|
|
|
 |
unifine
Mała Dziewczynka

|
Wysłany: 2008-03-28, 19:10
|
|
|
| a ja co roku na KLUB GAJA przekazują bo oni Konie od strasznej śmierci w rzeÄ˝ni ratują......a konie to moja wielka miłość |
|
|
|
 |
unifine
Mała Dziewczynka

|
Wysłany: 2008-03-29, 18:44
|
|
|
| diablica - jesli nie miałaś dochodów to nie płaciłaś podatku a ten 1% nalicza się od kwoty podatku do zapłaty - tak mi się wydaje - chyba że rozliczasz się wspólnie z małżonkiem |
|
|
|
 |
unifine
Mała Dziewczynka

|
Wysłany: 2008-03-30, 08:19
|
|
|
nie - no bony świateczne do wysokości - chyba 300 zł - jesli sa płacone z funduszu socjalnego zakładu to są wolne od podatku.
Tak więc chyba nie masz z czgo odliczyć..... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|