|
IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp
|
|
W jakim banku założyć konto? |
| Autor |
Wiadomość |
antyideał
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2010-06-07, 22:33 W jakim banku założyć konto?
|
|
|
| Powiedzcie mi, w jakim banku założyć konto. Zależy mi przede wszystkim na tym, żeby było łatwe w obsłudze przez net i bezpieczne. |
|
|
|
 |
mka
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-06-08, 18:00
|
|
|
Bezpieczne są wszystkie , z tego co słyszę od znajomych to bardzo sobie chwalą mBank i ING, ja mam w Polbanku od 3 lat i narazie nie narzekam, tym bardziej że nie płacę za prowadzenie i przelewy i dodatkowo mam konto oszczędnościowe razem ale obsługa jest troszkę bardziej skomplikowana niż np. w PKO BP. |
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.
A. de Saint-Exupéry
 |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-06-10, 11:53
|
|
|
o witam kolege, jak milo
mka dobrze pisze kazdy bank jest bezpieczny
ja od kilkunastu lat mam w PKO SA i w sumie nie narzekam owszem place za prowadzenie konta ale to oplata z ubezpieczeniem od jakis wypadkow, za przelewy do tego samego banku nie place , a do obcych po 0,50gr, w necie obsluga bardzo prosta , im dluzej jestes w banku tym wiecej korzysci przy udzielaniu kredytu - moj maz zadowolony jest z Lukas-a |
|
|
|
 |
antyideał
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2010-06-11, 00:11
|
|
|
No to szala przechyla się na pekao Tym bardziej, że wszędzie widzę ich banki i bankomaty. Dla mnie taka empiria przemawia do rozumu |
|
|
|
 |
myszka028
Stała obywatelka

|
Wysłany: 2010-06-11, 10:59
|
|
|
ale musisz przejrzec oferty innych bankow
wszystko zalezy do czego ci to konto potrzebne |
|
|
|
 |
antyideał
Nowa Forumowiczka

|
Wysłany: 2010-06-13, 14:43
|
|
|
Pewnie, że przeglądam!
Na dzień dzisiejszy przerażają mnie banki wyłącznie on-line, bez oddziałów. W razie jakichś problemów, można nerwicy dostać, bo infolinie - jak wiadomo - mają to do siebie, że są zwykle zajęte. Kolejna sprawa to ilość oddziałów, a przede wszystkim bankomatów. Żubrów u w miastach nas więcej niż innych zwierząt chronionych |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|