IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet Strona Główna IDEALNE FORUM KOBIET - i nie tylko dla kobiet
Forum dla kobiet I nie tylko. Dzieki Nam zobaczysz ze zycie moze byc w lepszych barwach poznajmy sie I porozmawiajmy o zyciu, urodzie, dietach ,zdrowiu , mezczyznach, intymnosci, rodzinie, pracy, macierzynstwie, slubie, dzieciach itp

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
W jakim banku założyć konto?
Autor Wiadomość
antyideał 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2010-06-07, 22:33   W jakim banku założyć konto?

Powiedzcie mi, w jakim banku założyć konto. Zależy mi przede wszystkim na tym, żeby było łatwe w obsłudze przez net i bezpieczne.

mka 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-06-08, 18:00   

Bezpieczne są wszystkie :) , z tego co słyszę od znajomych to bardzo sobie chwalą mBank i ING, ja mam w Polbanku od 3 lat i narazie nie narzekam, tym bardziej że nie płacę za prowadzenie i przelewy i dodatkowo mam konto oszczędnościowe razem ale obsługa jest troszkę bardziej skomplikowana niż np. w PKO BP.

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-06-10, 11:53   

o witam kolege, jak milo :)
mka dobrze pisze kazdy bank jest bezpieczny
ja od kilkunastu lat mam w PKO SA i w sumie nie narzekam owszem place za prowadzenie konta ale to oplata z ubezpieczeniem od jakis wypadkow, za przelewy do tego samego banku nie place , a do obcych po 0,50gr, w necie obsluga bardzo prosta , im dluzej jestes w banku tym wiecej korzysci przy udzielaniu kredytu - moj maz zadowolony jest z Lukas-a

antyideał 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2010-06-11, 00:11   

No to szala przechyla się na pekao :rolleyes: Tym bardziej, że wszędzie widzę ich banki i bankomaty. Dla mnie taka empiria przemawia do rozumu :rolleyes:

myszka028 
Stała obywatelka

Wysłany: 2010-06-11, 10:59   

ale musisz przejrzec oferty innych bankow :)
wszystko zalezy do czego ci to konto potrzebne :)

antyideał 
Nowa Forumowiczka

Wysłany: 2010-06-13, 14:43   

Pewnie, że przeglądam!
Na dzień dzisiejszy przerażają mnie banki wyłącznie on-line, bez oddziałów. W razie jakichś problemów, można nerwicy dostać, bo infolinie - jak wiadomo - mają to do siebie, że są zwykle zajęte. Kolejna sprawa to ilość oddziałów, a przede wszystkim bankomatów. Żubrów u w miastach nas więcej niż innych zwierząt chronionych :]

Odpowiedz do tematu